İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BU olur mu?

bigowner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mesela 10 arkadas var.Herkesin sitesi ve google adsense hesabı var.Karar alıyoruz.Herkes unluk olarak birbirinin google reklamına tıklıyor...

10 değil 100 olsa ya da daha fazla.Ban yeme olasılığı var mı?

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence hemen sil bu baslıgı , toplum tarafından söz linçine ugramak istemiyorsan :D

cevap: Bu hiledir ve %100 atılma sebebidir.

S

Skeleton

Misafir
Olur mu? olur. Benim de AdSense ile ilk tanışmam bu şekilde olmuştu. Ancak 1 ay sonra olayları öğrenince hemen bunu bıraktım (ve hatta o iş için kullandığım siteyi dahi kapattım)

Bu olay sonucu banlanma tehlikeniz vardır. Ama banlanmasanız bile belli bir süre sonra "Smart Pricing" denen olaydan dolayı tıklama başına 2-3 cent para almaya başlarsınız. Kısaca "Smart Pricing", bu tarz amaçsız (yani AdWords ile reklam verene para kazandırmayan) clickleri tespit eden ve bunlara AdSense vasıtası ile ödenen parayı düşüren bir sistemdir.

bigowner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ama sonucta ben gunde 1 defa 1 siteye giriyorum ve 1 click yapıyorum

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar bosverın yapsın hala mantık uretiyor, 10 gun 10 arkadas gunde 1 er click = gunde 10 click her gun ip aralıkları aynı hemen hemen tıklanan ipler bence yüzde yüz en gec 1 hafta icinde posta :)

bigowner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkese teşekkür ederim
istediğim cevabı aldım.Kızmaya gerek yok sadece bilgi almak istedim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.