İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Oyunu Bitirene Pr3 Oyun Sitesinden Link

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba Arkadaşlar bir oyuna sardım bitiremedim 11. bölümde takıldım

http://www.oyunlar35.com/oynat-772/Super_Cadde.html bu oyunu İLK BİTİRENE 1 ay link vereceğim. Siteden hiç link çıkışı yoktur bilginiz olsun. Oyunu ilk biriten Print screen atıp link kodunu buradan veya özelden yollayabilir teşekkürler. Kolay Gelsin :)

SST

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel oyun. deneyeceğim akşam :)

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Oyunun mantığını çözemedim ben.:)

Mantık çok basit. Belli bi bütçen var . Bu butceyi kullanarak ılk başta Petshop yada butik açıyosun. Next day yapınca müşteriler gelmeye başlıyor. Her müşteri tabiki para bırakıyo. bu şekilde para kazanıyosun. Zaten yukarıda yazıyor 1/20 gibi. Yani 20 günde %100'ü tamamlaman gerekiyor.

Küçük bi ipucu : Paranız cogaldıgında bir dükkan açıcagınız zaman dukkanların ustunde durdugunuzda aşşagıda bir müşterinin ne kadar para bırakacagı yazıyor. Yüksek para bırakan dükkanları yerleştirmenız daha mantıklı olucak.

Örnek: PetShop kesinlikle 3 evresinie tamamlayın bide butik. Çünkü müşteri çok hızlı girip cıkıyor çok fazla para kazandırıyor :)

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
siteye girip print screen almanız mümkün mü acaba? oyun kaldığı yerden devam ediyor zaten sıfırdan başlamıyor :)

Linkinizide ister buraya yazın isterseniz özelden atın Tebrikler

BordoMavi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
:) Linkinizin Bitiş Süresi 8 Ağustos 2009 dur. Bilginiz olsun buradanda yazıyorum Konu kapanmıştır herkese çok teşekkür ediyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.