İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu özelliklerde HELM panelli başka ASP host varmı ?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
aman ha ordan sakın alma :D
ticket falan hikaye yani...bişi oldugu zaman adamlara hayatta ulaşamıyosun, anca ödeme zamanı geldiği vakit mail geliyo sana oda otomatik zaten...
www.resellerguru.com
tek geçerim, 2 yılım orada ve en ufak sorun olmadı henüz

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
DAHA önce alıp denedim zaten :) benim maksadım bol domain bol bant - ufak caplı grafiksel siteler oldugu icin burayı tekrar dusunuyorum. Sitenin biri 10k hiti geçince kapadı sahibi. TICKET lar hikaye dediğin gibi ulasamadım. Hesabımı kapattırdım. Ama baktımda bu fiyatlara veren pek yer yok. Tekrar oradan alacak gibiyim.

aman ha ordan sakın alma :D
ticket falan hikaye yani...bişi oldugu zaman adamlara hayatta ulaşamıyosun, anca ödeme zamanı geldiği vakit mail geliyo sana oda otomatik zaten...

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
5 DOLAR uçtu havaya. iiki yıllık almamışım :) - DATAPACKET.NET

Daha önce aldığımda SUPPORT olmamasına alışmıştım biliyordum. Hesabımı kapattırmıştım. Herneyse YENIDEN aldım yıllıkmı aylıkmı derken aylığı seçtim SUPPORT olmamasına razı olarak. AMA ne çıktı - ACCESS MDB hatası veriyor. Hiçbir ASP script çalışmıyor. 1and1 GODADDY ve LOCALHOST umda çalışan scriptler hata veriyo. Microsoft sitesinden okudugum kadarıyla IIS de ayar cekmek yeniden baslatmak gerekiyormus.

Adama email yazdım bana ASP de baglantı nasıl kurulur ona dair sayfa adresi yollamıs :)

AMAN AMAN UZAK DURUN.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.