İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu proje tutarmı ? yorumlarınızı beklıyorum

ByRoCCoo

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ocak 2011
Mesajlar
20
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar.şu sıralar baya bi zamanım oluyor nette bu boş zamanımı değerlendirmek istiyorum.

driver indirme üzerine wordpress tabanlı bir site açayım diyorum.Hatta zamanım boş olduğundan driverları bizzat kendim uploadlayıp koyacağım.hem sitedeki reklamlardan hemde uploaddan kazanmayı düşünüyorum.Tabi sitedeki reklamlar misafiri sıkmayacak derecede olacak en fazla 2 tane..

Güzelde bir domain buldum bir arkadaşın sayesinde.Böyle bir site sizce tutarmı düşüncemi faaliyete geçirmemi mi yoksa zamanını boşa öldürme mi dersiniz.

düşüncelerinizi bekliyorum.
 

chalap

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Kasım 2010
Mesajlar
1,083
Reaction score
9
Konum
İstanbul
Çok rakibin var ama yine de sabrın ve emeğinle olur gibi duruyo...
 

ByRoCCoo

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ocak 2011
Mesajlar
20
Reaction score
0
çok rakibim var fakat çoğundaa dakikalarca bekletiyor indirme linki göstermek için, kimi ise üyelik istiyor.kimindede lınkler kırık olmasına rağmen hala değiştirmiyorlar ve sürücülerin kendi sitesini veriyor ziyaretçilerin indirmesi için fakat ürünlerin kendi sitelerinde bile driverları bi süreden sonra indirilmiyor.bendeki linkler kalıcı olacak bu yönden + bir puan olabilir diye düşünüyorum
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst