İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu reklamın sürekli çıkmasını nasıl sağlayabilirim ?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Az önce forumda bi arkadaş konu açmıştı linki ordan aldım affına sığınıyorum kaç gündür sorucam bir türlü fırsat olmadı bi şekilde arkadaşın konuyu açmış olması benimde bu soruyu sormama vesile oldu.

http://www.google.com/search?q=alexa

yukardaki linkte en üst bölümde sponsor bağlantı yani adwords reklamları çıkıyor. Ben üç tane anahtar kelimede burda yer almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Adwords reklam veriyorum oranlarımda türk rakamlarına göre gayet başarılı sayılır ama o kısımda nasıl çıkıyor google rasgelemi yoksa belli birşey karşığılındamı yapıyor bilemiyorum. Bilen arkadaşlar soruma yanıt verirse çok makbule geçecektir.

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla bende çok merak ediyorum bunu gerçekten

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynen bende
sağda çıkan reklamlardan kat kat daha etkili olduğu kesin acaba biraz kesenin ağzını açmakmı gerekiyor

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Tam olarak kesenin ağzını açmakla olduğunu sanmıyorum. Tık başına 70-80 kuruş verdiğim zaman oldu ama yinede birkez olsun kendimi orda göremedim. Ama dün bi ara baktığımda sadece birkez olmak kaydı ile kendi sitemi orda gördüm ondan sonra yine kayboldu.

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklamların orda çıkması sadece tbm ile ilgili degil.

1 - Tabiki tbm niz yüksek olmalı. verdiginiz tbm ile sag tarafda en az 2. yada 3. olmanız gerek

2 - Sitenizin anahtar kelime ile alakalı ve backlinkleri olması gerke. örnegin: hosting için godaddy.

3 - Uzun süredir google a reklam veriyor olmanız da sizi ortada çıkarabilecek sebeplerden biri.

soundofvtec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 ve 2 olabilir
3. maddedeki " uzun süre reklam vermiş olmak " denendi, böyle bişi yok emin olabilirsiniz
ilk kez yayına başlayan direk üstten giriş yaptı

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben 2 yıldır 4-5 kelimeye reklam veriyorum. günlük 30 usd bütçe ile. ve reklamlarımı olabildiğince hızlı göster seçeneği aktif.

tıklama başıda 3-4 cent veriyorum bu kelimelere.

bazen reklamım o alanda çıkıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.