İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu sayfanın çevirisini yap hatası alıyorum

CoLd!uX

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Mayıs 2008
Mesajlar
509
Reaction score
1
s.a öncelikle şunu belirtmek gerekirse sitem daha yeni 1 aylık bile yokken her hangi bir backlink falanda almadım kopya içerik de yok bu nasıl olabilir anlam veremıyorum siteme girdiğimde Bu sayfanın çevirisini yap hatası alıyorum tüm webmaster araçlarından türkiye yi seçtim ve diğer her şey tamsa neden böyle bir şey ile karşılaşmış olabilirim ...
 

seogokhan

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Aralık 2010
Mesajlar
11
Reaction score
1
Bende var türkçe backlinklerin ve yabancı backlinkleri arasında bişi yabancı backlinklerin fazla backlink yok yazmışın ama illaki vardır :) 2 aydır uraşıyorum bende metalar türkçe kelimeler türkçe karakterler vs vs hepsini denedim sonuç yaptığım şey backlinkten kaynaklanıyor türk sitelerinden daha fazla backlink alman lazım oda zamanla tabi korkulcak bişi yok sıralamada etkilemiyor işte biraz moralini bozuyor o kadar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst