İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu site adsense için uygun mu? yardım lütfen

carbondioxide

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ekim 2012
Mesajlar
0
Reaction score
0
Arkadaşlar sabahtan beri adsense başllığı altındaki bi dünya paylaşım okudum inceledim didik didik ettim ama bi sonuca varamadım kısaca özetliyorum..

Adsensee ilk başvurumu 2 gün kadar önce lezzetportal.com sitesi için yaptım ve 2. onayı beklemekteyim. Bunun onaylanmasında sorun çıkacağını sanmıyorum ( öyle umuyorum ). Onaylanması durumunda aynı kodları www.fix35.com adersinde de kullanmak istiyorum ama bu sitedeki içeriğin adsense uygun olup olmadığını anlayamadım bi türlü..

1- Sizce bu site adsense için uygun mu ?
2- lezzetportal onaylandığı zaman fix35.com 'da da kodları kullandım ve adsense bu sitenin uygun olmadığına kanaat getirdi diyelim, bu durumda ne olur ? Adsense hesabım mı banlanır bu site uygun değil ordan reklamı kaldır mı derler yoksa sadece o domaini mi banlarlar.. Hesabım banlanırsa fix35te kullanmayacağımı belirterek banı kaldırtabilir miyim ?
3- Adsensein bu site uygun mu diye sorabileceğim bi birimi var mı?

Benzeri bi dünya küçük küçük sorular geliyo aklıma ama başınızı ağrıtmak da istemiyorum.. Aydınlatıcı birkaç cevap alabilirsem çok mutlu olcam. Teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara.
 

carbondioxide

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ekim 2012
Mesajlar
0
Reaction score
0
lezzetportal için başvurum da onaylanmadı sizce sebebi ne olabilir. şöyle bi mail aldım;

Sayın Kullanıcımız,
Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Sorunlar:
- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil
---------------------
Daha fazla ayrıntı:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Sitenizin Google AdSense politikaları veya web yöneticisi kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığını düşündüğümüzden, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

Çok daha basit sitelerde görüyorum reklamları sorun ne olabilir sizce.. Bikaç defa localde de reklam kodu olan sayfaları çalıştırdım bununla ilgisi olması ihtimali var mı?
Program politikalarında şöyle bişey dikkatimi çekti;
AdSense yayıncıları, üçüncü tarafların kullanıcılarınızın tarayıcısına çerez yerleştirebileceğini ve bu çerezleri okuyabileceğini veya web sitenizde reklam sunmanın sonucunda bilgi toplamak için web işaretçileri kullanabileceğini belirten bir gizlilik politikasına sahip olmalı ve bu politikaya uymalıdır.
Bende böyle bi yönerge yok. Sebep bu mudur ?

Hiçbi değişiklik yapmadan tekrar başvuruda bulundum.. Biri bi yardım etsin çıkamadım işin içinden ya.
 

Nemiroff

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Eylül 2007
Mesajlar
587
Reaction score
0
Türkiye Adsense tam bir felaket. senlik birşey yok genel olarak sorunun kökü onlar :)
siteyi çok basit görmüşlerdir büyük ihtmail ondan kabul etmemişlerdir.
sitende aykırı yada yanliş bişey yok çok sade olduğu için basit durmuş bence bir wp site ile baş vursan birazda siten indexlensin alexasi yükselsin ozaman eminim siten kabul edilir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst