İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu site canlı tv izleme siteleri arasından sıyrılabilir mi?

dreamy me

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Temmuz 2013
Mesajlar
18
Reaction score
0
merhabalar,
ben yaklaşık 6 ay önce gozat.tv 'yi kurdum. Site bir çok canlı tv izleme sitesinden farklı olarak aynı anda 6 tane tv'yi birden izletebilme imkanına sahipti. Ancak tasarımı bence pek iyi olmamıştı ve tasarımıyla birlikte adını da değiştirip gozde.tv yaptım. Diğer canlı tv izleme sitelerinden farkı, tv kanallarının anlık önizlemelerinin verilmesi. Ayrıca popüler kanallar izlenirken sağ tarafta anlık tweetler de akıyor. Sizce fikir nasıl ve tasarım nasıl olmuş?
 

dreamy me

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Temmuz 2013
Mesajlar
18
Reaction score
0
teşekkürler HamzauA, acaba başka yorum alabilir miyim?
 

Muhabbete

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Haziran 2008
Mesajlar
14
Reaction score
0
Canlı tv işinde iyisin fakat bu kadar farklılık yetmez millet farklılık arıyor bence farklılıgı değil işe yararlılığı ön plana taşımak lazım diye düşünüyorum. Örneğin takip ettiğim kesintisiz canlı tv ve bir kaç tane var birinden biri mutlaka çalışıyor.
 

mtahir42

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Şubat 2012
Mesajlar
20
Reaction score
0
Güzel bir tv sitesi size tavsiyem arkadaşlar telefonlarda filan mobil canlı tv izleyebiliyorsunuz. Çok iyi bir site olmuş tavsiyemdir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst