İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Siteye Dikkat!

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.bilgiislemmerkezi.com/rezerve.htm

Domain kategorilerinde domainime rastladım. Ve ne hikmetse 20.000 YTL fiyat istemişler. ( Abartınında bu kadarı :cool: )
--------------------------------
Sitedeki Not ;
Yanda sizin tarafımızdan daha önce alınarak rezerve halde tutulan ancak uygun teklif geldiği zaman satılabilecek alan adlarının listesi bulunmaktadır. İlgilendiğiniz kategoriden arama yapabilirsiniz. İlgilendiğiniz alan adı için formu doldurarak bize başvuruda bulunabilirsiniz.
----------------------------------

Benim adıma kayıtlı bir domaini sitelerine ekleyerek nasıl satmayı düsünüyorlar merak ettim?
Lütfen sizlerde domainleriniz bu sitede eklimi, bir kontrol ediniz.
Ve bu vatandaşın amacı belli ki insanları dolandırmak, aman dikkatli olun!

Yuc3L

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteni bilmiyorum ama 20.000 Ytl ye müşteri bulsalar, belki sana 5.000 - 10.000 Ytl teklif edecekler :)

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
komik insanlar bunlar :) bu kadar büyük düşünüolar madem ( senin domainin haric :p ) insan güzel bir site yapar dimi ama :D

D

Dot Net

Misafir
görünce bende inceledim hemen domainim varmı dıye. neysekı benım domaınımı koymamış:)
ama bazı domaınler tanıdık geldi sankı. bu arkadasımızın forumdan oldugunu düşünüyorum (emin değilim)

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteni bilmiyorum ama 20.000 Ytl ye müşteri bulsalar, belki sana 5.000 - 10.000 Ytl teklif edecekler :)

Arkadaşım domaini ben forumda 50 YTL ile satışa sundum da satılmadı.
Fiyatları atıp tutmuslar. ( Domain : TurkBilisim.Net ) :p

İşin kötü yanı bu domainler bizde diyerek insanları dolandırma gibi bir cabaları var sanırım ki cok yazık, bilmeyenler uyansın...

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
istiklal.net 250.000 (YTL) miş

sabah mesai başladıktan sonra sitede geçen banka ve hesap numaraları ile ilgili birer fax çekmeyi düşünüyorum, herhangi birisinin dolandırılma ihtimali olabileceğini düşünüyorum, uyarı için de teşekkürler.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim domainimi satıyorlar, gittim teklif verdim. 15.000 YTL en son olurmuş, hesap numarası verdiler para yatırınca transfer başlıyacakmış :p

Bekleyin bekleyin yatar o para...

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Dün vakit bulamamıştım, 10 dakika önce websitesindeki bankalara fax gönderildi, bu sıralar İzmir den dolandırıcı fazla çıkıyor.

Scorpion

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu Hizmetimiz Güncellenmektedir.
Önemli Duyuru !!!

"Rezerve Domain" Hizmeti; Bilgi İşlem Merkezi yada başka kişi yada kuruluşlar tarafından daha önceden alınmış alan adı/adları satışını kapsamaktadır. Satışa çıkarılmış bu alan adları sahibi olan kişi yada kuruluşların fiyat onayı alındıktan sonra listelerimizde satışa sunulmaktadır.

Bazı web sitelerinde "Bilgi İşlem Merkezi" aleyhinde rezerve alan adlarının satışlarının illegal olduğu ve sahtekarlık yapıldığı yönünde karalamalar ile kamuoyu yanıltılmaya çalışılmaktadır. Karalama politikasında bulunan kişi yada kuruluşlar hakkında durum Yargıya intikal edecektir.

Sahibi olduğunuz bir emlak 'ın satış işlemini nasıl emlak satışı ile ilgilenen kişi yada kuruluşlara teslim edebiliyorsak, rezerve domain satışı işlemi de benzeri bir işlemdir. Domain sahiplerinin, sahibi oldukları domaini istedikleri fiyat üzerinden satma yada satışı ile ilgili olarak aracı tanımlama hakları bulunmaktadır.

Kamuoyuna Duyurulur.

Saygılarımızla.

http://www.bilgiislemmerkezi.com/rezerve.htm

:) Adamlar Ne yazmış okuyun

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hukuğu birileri öğretsin garibanlara, başkası adına kayıtlı bir ismi ve/veya ürünü maddi kazanc elde edecek şekilde pazarlayabilmen icin önce izin alman gerekir... 20.000 YTL fiyat çekerken bana mı sordun, benim görüşümü mü aldın?
Bana ait ürünü nasıl satışa sunarsın? Komik...

Aslında ben domain adımın karalandığı ve piyasada satışa sunulduğu icin yargıya gitmem lazım :p
Çünkü benim belki büyük bir projem varken, orda burda izinsiz bu domain satılık sözü ile sitemin gelişimi ve projemin baltalanması sözkonusu, mağdur durumda olan benim.. Bana gelen e-postalar olmasa sitenizide farkemedemezdim.
Gidin bakalım inndir.com'u satın adamların imajını karalayın sonra başınıza neler gelecek, görün...
Dua edin de suç duyurusunda bulunmuyorum, Allahınızdan bulun başka sözüm yok...

Ayrıca üstteki palavraları kime sıkıyorsunuz, domain sahibinden fiyat onayı aldıktan sonra satışa sunuyorlarmış peh peh peh, ben Türkiye'de yaşıyorum 50 YTL'lik domaine 20.000 verecek kadar delirmedim.. Hiç haberim olmadan eklemişsiniz. Birde ahkam kesiyorsunuz, boşa dememişler hem suclu hem güclü...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
öyledir tabi adamm dalga mı geçiyo yoksa idiyotmu tam anlamadım:D takipteyiz

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bence Bunlar Google ve MyNet i de satmaya kalkar ... Sonuçta Rezerve dimi ? :)

ayrıca Youtube yi de ben alırım bunlardan

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.