İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu sorun ne ola bilir?

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Suan bazi arkadaslarim trdekiler siteme girebiliyorlar bazilari giremiyorlar acaba sebeb sorun nedir sizce? Suan trde olupta giren varmi yada girmiyen bizahmet yardimci olun...adres imzamda var...

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hmm ilginc ama nedense tr dekiler icin diyor bu galiba cunku yurtdisindan giriliyor sizde cu mp3 olayi olmasin? nasil bakarim telekom kapatmismi kapatmamismi?

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben açtım, TR'deyim, DSL. Whois.sc'de göremedi siteni. Ban olayı değil. Dediğim gibi sorun nameserver'larında.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1-2 dakika oluyor tıkladım web sitene açıldı. ADSL ile bağlanıyorum.
Anasayfanı tamamen gördükten sonra kapattım. alt sayfalara bakmadım.
DNS ayarlarım ise şu şekildeydi:
Use Auto Discovered DNS Servers Only

yani ADSL bağlantım türk telekomun bana söylediği DNS serverları kullanıyor.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
{{DELIKANLIM}}' Alıntı:
onedir kardes? anlatirmisin tam?

Domain ismiyle IP'sine eşleştiren servistir. Büyük olasılık host sağlayıcının NS'larını kullanıyorsun. Host sağlayıcınla görüşürsen bu sorunu hallederler, halledemeyeceklerse de bilgi verirler.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben almanyadanim yurt disindan sorun yok iste gece turkiyedekilerin bazilari giremiyorlardi hostumda alman yeri su dedin yer guzel anlatilmis ama millete sunmak gerek :)

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam suan hostum adresimi kapatmis nedenise birleri 24.530 Mails Account uzerinden yollamis bunu nasil yolluyorlar yapiyorlar? Bilen varmi ve nedense hostum bana inanmiyor saniyor ben yapmisim olayi anlatmaya calisiyom bakalim ne olcak bunun uzerinden bilgisi olan varmi?

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Email Serverın ayarlarını siz yapıyorsanız Relay ayarlarını kontrol edin açıksa kapatın.
Email serverda kullanmadığınız email hesabı (kutusu) olmasın.
Kullandıklarınızın şifrelerini değiştirin. Basit şifre vermeyin.
Relay ayarları açıksa kapatınca email clientlarda server giden email içinde kimlik doğrulaması istiyor olayını işaretlemeniz ve giriş bilgilerini giden posta içinde girmeniz gerekli.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyice acikca anlatirmisin kardes ya yine kapatilar biseyler oluyor ama ne bilmiyorum sayfalar gec aciliyor site yani birler biseymi yolluyor acaba birler ugrasiyor ama kim bilmiyorum?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.