İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu sorun ne ola bilir?

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam benim forumda suan kimse mesaj yolluyamiyor yazdigimiz zaman asiri mesajdan sonra bidaha yazin diyor. Ayrica bekliyoruz yine yolluyoruz yine aynisi ayrica online bakiyorum hala ayni kisiler gösteriyor yani son halini göstermiyor bu sorun nedir nasil duzelte biliriz?

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tabloları onarmayı dene bazen boyle sorunlar olabılıyor tabloları onar dıyınce duzelıyor

TeknolojiTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vbulletin Seçeneklerinden Mesaj & Gönderme Ayarlarına Bakınız.Gerekli Ayarları tekrar bir göz attın

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
PHPBB kulaniyorum ve mesaj gönderme yaptimda aha bu mesaj cikiyor...

Son mesajınızdan bu kadar kısa süre sonra bir yenisini gönderemezsiniz, lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz

foruma hic bisey ellemedin acaba nerden ne olduda böyle oldu? Bu ara tablo onar nerde bulamadimda?

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam ilginc bir durum bugun forum oluyor hic bisey yapilmadan yapmadan :) insallah bidaha bozulmaz dun okadar ugrastim sorunu bulamadim hala bilen varsa söylesin belki ilerde cika bilir...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.