İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu sorun Nedir?

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu sorun Nedir? Php ve coppermine den anlayan baksin.

Benim fotoalbum yerinde böyle bir sorun var bu nedir nerde duzelte bilirim acaba?

Template error
Failed to find block 'file_line'(#(<!-- BEGIN file_line -->)(.*?)(<!-- END file_line -->)#s) in :

<tr>
<td class="tableb" align="center">
<font size="3"><b>{MESSAGE}</b></font>

<br /><br />
</td>
</tr>

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
sayfa başlangıcı ve sonu belirtilmemiş diyor ingilizcen yok mu?

sayfa başına;
Kod:
<!-- BEGIN file_line -->
sonunada
Kod:
<!-- END file_line -->
eklemen lazim aslinda cevap alamayınca "anlayan yok mu" tarzı mesaj gönderen şahıslara yardım etmek huyum değildir ama belki üslubunu değiştirmen amacı ile bunu yapıyorum.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Maalesef ingilizcem yok. Hangi sayfaya bunlar eklenecek tam yazmiyorki sayfa normalde hep calisiyordu bugun bakdim böyle olmus kim ne yapmisa artik. Bu dedigin kodlari nereye hangi dosyaya eklecem peki?

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayir nuke kulanmiyorum sadece coppermine kulaniyorum. ve index böyle sorun var senin verdigin link nuke icin maalesef bana yardimci olamadi. Baska tam bilen yokmu?

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
{{DELIKANLIM}}' Alıntı:
hayir nuke kulanmiyorum sadece coppermine kulaniyorum. ve index böyle sorun var senin verdigin link nuke icin maalesef bana yardimci olamadi. Baska tam bilen yokmu?

yine aynı bu adamda değişme olmaz yok delikanlı başka tam bilen yok!!!

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Caeser ne yine ayni anlamadim? Vardir okadar webmasterler var elbet bilen anlayan vardir ya... Insallah birleri cikar yardimci olur...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.