İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BU SORUNU ÇÖEZEBİLİRİM DİYEN ARKADAŞA HELAL OLSUN LÜTFEN YARDIM

bialemciyiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3 aydır konuyu çözmeye uraşıyorum ama çözmedim sinir oldum bir deneyim içersindeyim kendmice bir xp üzerinde vmware aracılığı ile win sunucu kurdum ve plesk panel kurdum modeme portları yönlendirdim herşey güzel ama domain eklediğimde domain ne ftpsine giriyor nede index sayfası açılıyor ip adresim statik ip plesk panelde ip taraması yaptığımda gördüğü ip adresi 192.168.1.105 şeklinde yani makinanın verdiği ip adresi benim statik ip adresini plesk te elle girdiğimde de tepki göstermiyor bu konu hakında bilgiSi varmı ? lütfen yardımcı olursanIZ çok sevinirim

metinogtem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sanırım kendi bilgisayarında sunucu hizmeti vermeye çalışmısın .. 192.168.1.105 adresi local adres yani sadece seninle aynı wifi de olanlar görür gibi bişey..Bu konuda fazla bilgim yok ama static ip olması lazım diye biliyorum .. Yani modemi her resetlediğinde yeni bi ip gelmemeli ..

Inferno

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Şurdaki yazının sana faydalı olacağını düşünüyorum. Özellikle 4. madde ve sonrasının..

bialemciyiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım kendi bilgisayarında sunucu hizmeti vermeye çalışmısın .. 192.168.1.105 adresi local adres yani sadece seninle aynı wifi de olanlar görür gibi bişey..Bu konuda fazla bilgim yok ama static ip olması lazım diye biliyorum .. Yani modemi her resetlediğinde yeni bi ip gelmemeli ..
evet kendi bilgisayarım ile sunucu kurmaya çalışıyorum ip adresim statik ip herşey normal ama erişim sağlanamıyor birtürlü

bialemciyiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şurdaki yazının sana faydalı olacağını düşünüyorum. Özellikle 4. madde ve sonrasının..

evet orayı daha önce incelemiştim burda kurlumu anlatıyor benim kurlumdan yana hiçbir sıkıntım yok kurlum tamam ayarlar tamam ama izinlerle alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum local olarak herşekilde erişim sağlana biliyor ama dışardan hiç birşekilde erişim sağlanamıyor bunu çözümünü araştırıyorum ama bulamadım

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Dışarıdan kastınız ne? Localdeki başka bir bilgisayarmı yoksa WAN uzerinden mi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5