İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Sunucu Nasıl sizce?

S

SoruForum.Com

Misafir
Kendim sitelerim için sunucu kiralamayı düşünüyorum çok uzun ve kapsamlı bir araştırmadan sonra labina.net buldum.. Kesinlikle hosting işi yapmayı düşünmüyorum sadece kendi sitelerimi barındırıcam sizce nasıl?

Linux Plesk 2400
> Amd 2400 XP İşlemci
> 512 MB DDR-RAM
> 80 GB HDD
> 5 Adet IP
> Aylık 1000 GB BW
> Fedora Core İşletim Sistemi
> Plesk 30 Domain Türkçe*
Aylık Ücret: 97 $ (Kdv Dahil)

T

Turkish

Misafir
AMD Athlon XP2400
80 GB IDE HDD
512 MB DDRam
1000 GB Trafik
5 Adet ip
Private VLAN
W2K3 ve Linux Uyumlu
%100 Dedicated
Datacenter: Savvis

Aylık: 90$ Kurulum: 30$

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SoruForum.Com' Alıntı:
Kendim sitelerim için sunucu kiralamayı düşünüyorum çok uzun ve kapsamlı bir araştırmadan sonra labina.net buldum.. Kesinlikle hosting işi yapmayı düşünmüyorum sadece kendi sitelerimi barındırıcam sizce nasıl?

Linux Plesk 2400
> Amd 2400 XP İşlemci
> 512 MB DDR-RAM
> 80 GB HDD
> 5 Adet IP
> Aylık 1000 GB BW
> Fedora Core İşletim Sistemi
> Plesk 30 Domain Türkçe*
Aylık Ücret: 97 $ (Kdv Dahil)

Eğer hosting satmayacaksan sadece kendi sitelerin için kullanacaksan vps almanı tavsiye ederim hız sorunu olmayan yerler var , boşuna o kadar para verme yazık parana...

P

Pco

Misafir
bana sorarsan labina sis.com.tr cesur.net ten almanı tavsiye ederim. Bunlar kesinlikle güvene bilecegin insanlar.

D

debraallentompson

Misafir
Labina bildiğim kadarı ile Layered'ın bayisi, en son duyduğum 60 kadar sunucuları varmış, arkadaşım onlardan Windows + Plesk sunucu almıştı, adamlar Plesk konusunda bayağı iyi idiler. Linuxlarını bilmiyorum...

T

Turkish

Misafir
Layered'ın Bayiliğini Bizde Yapıyoruz. Gerçi Bir Çok Yerin Bayiliğini Yapıyoruz..

gnax- savvis - theplanet gibi datacenter'ların...

gnax çok iyi bir şirket gerçekten...

S

SoruForum.Com

Misafir
labina da hız mükemmel birde siteler hiç ofline olmadı + teknik destek çok iyi

IndexServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla arkadaşım biz kendimiz bayi değiliz ama ahosting.biz adına satıyoruz biri bizden istediğinde ahosting.biz e yönlendiriyoruz.İstersen orayada göz at sana uygun varsa alırsın ayrıca içlerinde türkte var ve türkçe destekte veriyorlar 7/24 destekleri var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.