İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu tatbim ne iş

X

XxXxX

Misafir
www.tatbim.net adli site frame acdirip hitlerini yüksel tiyor sanirim webservisde badim 1000 tekili var sabah neyse merak ettim siteye girim dedim gözünme su carpt

Çoğul hitler 87697
Tekil hitler 20825
Tekil çıkışlar 361
Tekil girişler 159
Aday siteler 9

En fazla 361 olmasi lazim ama adama 1000 tekil gorunuyor benim tuafima gitti burda yazim dedim...... :cool:

S

sevdik

Misafir
slm

Merakini gidereyim tatbim.net bir toplist sitesi olup tekil hiti 1000tekilse dogrudur Sitede gordugun istatistiler uye olan sitelerin istatistikleri

Biraz mantikli dusun adam yazmiski uye sitelerden toplam 169giris gelmis
sitemizden uye sitelere ise 361cikis oldu

Iyinette de var bu durum Bilip bilmeden yazmayin lutfen biz nelerle ugrasiyoruz siz daha nerelerdesiniz

O

onder

Misafir
ayrıca arkadaş bir forum açmışki nerde azınlık faşisti, hepsini toplamış.. yahu sen iki tane salağı toplasan ne yazar? adamlar nazialmanyasi.com'u açmış sonunuzu getirmeye uğraşıyorlar, bunlarda boş işlerle uğraşıyorlar. sadece komik.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim 1 sitem tatbim'de memnunum aldığı hitler normal hit.

X

XxXxX

Misafir
cok aptalsin ksuura bakma

mesut musun mexut musun herneysen ben ne reklami yapacam ya 7 aydir forumu takip ediyorum ilk defa uye oldum senin yazdin cevap lari okudum cok sacma sapan seyler yaziyorsun ben reklami yapacaim siteyi neden kotulieyim adam hile yapıyor diyorum reklam yapacaim siteye hile yapıor demiyim lütfen acdiğim mesajlara sen cevap yazma cunku cok aptal vede cok sacmalıyorsun....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.