İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Template'in adını bilen ?

forestia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, benim aradığım tema hali hazırda olan bir form fakat adını bilmiyorum bir kaç örneğini gördüm aynı yerlerde eğer reklam olarak sayılmazsa

koraybirand.com
hakanozturk.com
sedatdogan.net

bunların kullandıkları tema hemen hemen aynı 1-2 farklılık dışında. tek tek fotoğraflara link verdiklerini düşünmüyorum. fotoğraf işiyle uğraşıyorum ve galerimin böyle görünmesini istiyorum temanın adını bilen var mı acaba ya da nasıl bir eklentidir.

Sevgiler

ayhanaktas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
koraybirand.com
ilk template manyak ya bulabilirşek ben istelerim sahsen yaa süper gercekten

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
ilk site asp zaten, ikinci site wp tabanlı değil, üçüncü site php ama wp tabanlı değil

forestia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aspajax'a gecenlerde bir göz gezdirmiştim, sanırım o da değil. aspajax geciyor ilk sitede ki sayfa kaynagında doğru ama, sanırım xml üzerinden yönlendirmiş ilk siteyi

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Koray Birand Digital Portfolio" href="kbirand.xml">

forestia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
php thumbnail makerlar varmış piyasada nerdeyse hepsine baktım. Cogu basit bir html üzerine ufak thumblar koyup lightbox eklentisiyle acıyor, ya da cogu işe yaramıyor :( bir fikri olan arkadaş yokmu acaba :(

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
aslinda hepside ayni sistemi...ilk site daha cok gelistirilmis ajax ve shadowbox eklenmis.ikincide uygulanmis seo ve temasi editlenmis..3.ude hic bir sey yapilmamis..

sen madem bunlarin yaptigi isi yapiosun "zaten her isi sadece bir kisi yapacak die bir kural yok ole olsa dunyanin durumu ne olurdu"

kaliteli bir galeri scripti al onun uzerinde oynama yap herseyiniz ayni olursa bunun rekabeti nerde yada birbirinizin kalitesi nasil ortaya cikacak farkli olmak herzaman iyidir...

forestia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki bu tarza yakın bildiğiniz bir script adı ya da php tumbnail dosyası var mı aklınızda olan ? klasik birşey olsun istiyorum insanları yormadan bakabilsin.

Antika

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
basit bi script uygun ucretle yazdirabilirsin diye tahmin ediyorum bide isini gorur mu bilmem ama arsivde ona benzer css bi tema var

download

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.