İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu turkticaret.net Ne zaman DNs leri günceller.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Arkadaşlar büyük bir akademiye yaptığım bir site var siteyide sadecehostinge taşıyacağız fakat aradan 12 saatten fazla geçti hiç bi tepki yok dns lerimi değiştirdim yabancı dns yaptım banamısın demedi sadecehosting dc nin dns lerine ayarladım yok oda olmadı. Öncedende bir iki domain dns yönlendirmesi yapmıştım 48 saat felan yazıyodu ama bir iki saate en azından gelip gitmeli şekilde geliyodu dns ler. Bu sefer hiç gelmiycek sanırım :s

isimciNet

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Biz 1 hafta bekledik, telefonlada aradık sonuç alamadık..dns ler güncellenmiyor bir türlü..

Genckolik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkticarette bu sorun sıkça yaşanıyor, türkticaretin en sevmediğim özelliği bu zaten. Bir bakıyorsun bir saatte güncellenmiş bir bakıyorsun 3 gün sürmüş. Hele bir de bazen dns yönlendirmesini bile yapmıyor bir sorun çıktı diye bir hata verip duruyor. O zamanda müşteri hizmetlerine mesaj atıyorsun onlar yapıyorlar senin yerine.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Panelde dns ler değişmiş görünüyor ama yok yurt dışından arkadaşlara denettirdim onlardada sonuç aynı halen eski yere yönleniyor. İşin aksilği pazartesi gününe siteyi yetiştireceğime dair büyük bir söz verdim.

shopyland

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
whois çekince dnsler nerde görünüyor

değiştiğinde whoisde görünür seninki

S

sefakavil

Misafir
arkadaşlar bende turkticaretten alan adlarımı alıyorum dns'leri güncellediğimde hemen güncelleniyor :D hiç bi sorun yaşamadım :d

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
3 tane alanadım vardı turkticaret.net'te
onlinenic'e transfer ettim

sizde geçici olarak markum.net , isimtescil.net gibi yerlere transfer edin; fiyatlar uygun ve dnsler çabuk güncelleniyor ama aracı bunlar

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkticaret panelinizde müşteri hizmetlerine sorunu iletin hallediyorlar.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
dnsler 72 saat içinde güncellenir, hemen güncellenecek diye bir kaide yok.
kaydedicinin dns bilgilerini güncellemesi ve ttnet'in yeni dns bilgilerini almasıyla alakalı bir durum, bu süre içersinde bazı illerimizden site erişim sağlanabilirken, bazılarında sağlanamayabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.