İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Virüsü Sitemden Nasıl Silebilirim???

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Merhaba arkadaşlar;

Sitemin adresi: www.neler.net

Sitemde alt domainlerinde virüs sıkıntısı yaşıyorum,

Mesela: http://dinle.neler.net/ bu domainde avast virüs gösteriyor, acaba bu virüsü nasıl silebilirim,

Avast'ın gösterdiği virüs şu şekilde:

257Adsiz.jpg

Ayrıca aşağıdaki soruna da henüz çözüm bulamadım bu konu ile de ilgili yardımlarınızı bekliyorum:

http://forum.iyinet.com/wordpress/132289-wordpress-blogum-hakkinda-yardiminiza-ihtiyacim-var-2.html

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Arkadaşlar konu günceldir,

Yardımlarınızı bekliyorum...

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Domaini aldığı firma ne yapsın ki ? Sen bütün subdomainlerdemi aynı sorunu yaşıyosun sadece tek bi subdomaindemi ? Mesela yeni bi subdomain oluşturup içine bi kaç bişe atsanda aynı sorun cıkıyormu ? Eğer çıkmıyorsa sadece tek subdomainde virüs uyarısı geliyorsa demekki orda bi sıkıntı vardır.

Hosttan dosyaları çekip tarattır virüslü dosyayıda temizle.

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Domaini aldığı firma ne yapsın ki ? Sen bütün subdomainlerdemi aynı sorunu yaşıyosun sadece tek bi subdomaindemi ? Mesela yeni bi subdomain oluşturup içine bi kaç bişe atsanda aynı sorun cıkıyormu ? Eğer çıkmıyorsa sadece tek subdomainde virüs uyarısı geliyorsa demekki orda bi sıkıntı vardır.

Hosttan dosyaları çekip tarattır virüslü dosyayıda temizle.

Hayır bütün subdomainlerde sorun yaşamıyorum,

Bu belirttiğim dinle.neler.net'te bu virüslü scripti silip başka bir script yükledim sorun çözüldü ama ilginchaber.neler.net'teki sorunu çözemedim.

turknet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
selam kardeş o arama motoru sitesi sizinmi ayrıca würüs uyarısı yok çözük bulamadın ise tavsiyem var

turknet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
kardeşim tavsiyem şu o würüs nerden girdi sorarsan fpt den büyük ihtimal yapman gereken ise

ftp deki tüm dosyaları pc indir ama tavsiyem şöyle yap büyük ihtimalle pcn nede bulaşmıştır

başlat denetim masası kullanıcı hesaplarından yeni hesap yani oturum aç

şimdi bu yeni açtığın oturumda ftp dekileri masa üstünde bir klasör yap ve içine at sonrada index.php yada index.html li dosyaların sonuna bak en sonunda eklenmiş bir yabancı kod olucak
o kodları orjinal kodlarla karıştır gerisini çözersin ama tavsiye bence ftp yi kople sil tekrar at unutmaki db yedekleri ftp ile bağlı değil bildiğim ama yedek almayıda unutma kolay gelsin

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
kardeşim tavsiyem şu o würüs nerden girdi sorarsan fpt den büyük ihtimal yapman gereken ise

ftp deki tüm dosyaları pc indir ama tavsiyem şöyle yap büyük ihtimalle pcn nede bulaşmıştır

başlat denetim masası kullanıcı hesaplarından yeni hesap yani oturum aç

şimdi bu yeni açtığın oturumda ftp dekileri masa üstünde bir klasör yap ve içine at sonrada index.php yada index.html li dosyaların sonuna bak en sonunda eklenmiş bir yabancı kod olucak
o kodları orjinal kodlarla karıştır gerisini çözersin ama tavsiye bence ftp yi kople sil tekrar at unutmaki db yedekleri ftp ile bağlı değil bildiğim ama yedek almayıda unutma kolay gelsin

İlginize tşk :)

Aşağıdaki sorun ile ilgili de bir bilginiz var mıdır acaba???

http://forum.iyinet.com/php-scriptler/132332-video-scripti-hakkinda-yardim.html#post899841

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.