![]() |
![]() |
hakanizm' Alıntı:Mantıken hiçbir sorun görünmüyor yaptığın işlemde.
Bence yasak değildir.
Bu arada phbb kullanıyorsun sanırım ?
Ben de aynı şeyleri MyBB de yapmak istiyorum. Fakat henüz böyle bir plugin yapılmadı : )
İlk mesajdan ve Her "x" mesajdan sonra adsense gösterimi ile ilgili plugin kullanıyorum şuanda.
aynisini bvende kullandim ve pulgin felan degil direl tpl dosyasina ekledim PhpBB dehakanizm' Alıntı:Plugin e elbette gerek var.
MyBB Forumunda herhangi bir php dosyasını editleme olayı yok. Kendi içinde kod düzenleme olayı var.
Ayrıca hangi forum olursa olsun ek kod yazmadan adsenseyi her yere rahatlıkla ekleyemezsin. Eklemeye kalkarsan da bir kere görünmesi gereken reklam alt alta üç bel otuz defa görüntülenebilir.
suc olsa 6 odeme yapmazdi herhaldehakanizm' Alıntı:Ben MyBB den bahsettiğimi yukarıda belirtmiştim. Phpbb den değil. MyBB de kontrol panelinden istediğin yere ekleyebiliyorsun.
Ayrıca Google 3 den fazla çıkmasını engelliyor elbet. Ama sonuçta sen üç değil de sayfa yapısına göre ister istemez on tane bile çıkması için zorlamış oluyorsun..
Bu da bir nevi kusur olabilir.. Hatta banlanma sebebi bile olabilir.
Yani bir sayfada 20 Post var diyelim.. Eklediğin yere göre 20 tane de adsense çıkartmaya çalışmış olacaksın istemesen de. Ve google sadece 3 tanesinin görünmesine izin verecek. Dördüncü reklamın çıkması gereken yerde herhangi bir boşluk vs. oluşmayacağından görüntüde sorun yaşanmayacak. Fakat bu yapılan şeyin bir suç olmadığından nasıl emin olacağız ?
CemYilmaz' Alıntı:ya birde bu pluginnin İPB (invisionboard) için olanını bulsam süper olacak heryeri aradım henüz yok..
UtkuTS' Alıntı: