İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bugün adsense günü

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben çok rahat uyurum zira banlananlar kendi düşünsün

bknz. Webmaster Forumu > Sosyal Güncel Geyik > Güncel Konular Haberler > Geyik bir kerede şöylşe konulara gölge düşmese şaşarım :)

Bu tür konular, isterse oyun parkı forumunda açılsın, etik değildir. Pek tabi herkesin algılama kabiliyeti aynı seviyede değil ya da dalgınlıkla insanlar geyik forumu olduğunu fark etmeyebilir.

Sonuçta gülmek ve eğlenmek için yapılabilecek o kadar çok şey var ki...

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
anlatmak istediğin buda orda da koskoca GEYİK yazıyor daha ne yapayım tamam silin konuyu adi bakalım :)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Pek tabi herkesin algılama kabiliyeti aynı seviyede değil ya da dalgınlıkla insanlar geyik forumu olduğunu fark etmeyebilir.

Algılama kabiliyeti demeyelim de dalgınlık olabilir. Çünkü son atılan mesajlar forum anasayfasındada görüldüğü için bu konuyu gördüm ve hangi kategoriye ait olduğuna bakmadım :rolleyes:

arkadaşım geyik bölümü görmüyomusun geyik yapıyorlar.

Ok.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Algılama kabiliyeti demeyelim de dalgınlık olabilir. Çünkü son atılan mesajlar forum anasayfasındada görüldüğü için bu konuyu gördüm ve hangi kategoriye ait olduğuna bakmadım :rolleyes:
gidiyodu adsense hesabın :)

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Başlık kurallara aykırı değil. O yüzden silemem.

Etik değil, sadece bunu söyledim. Yani bu yüzden ceza almazsınız; ama yanlış bir şey demek istedim sadece.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Ben bile yedim başta ama belki bugün kapatıyodur para vermeyi o yüzden banlamıyodur diye:D Sonra paraşütle atlayan jetonum düştü tabi:D

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşım ben anasayfada konuyu görünce tıkladım girdim nerde olduğunada hiç bakmadım. iptal edilmez ama edilirsede hak geçmiş olur :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.