İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bugun benim doğumguunumm

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Sakin üzülme hayatin hizina, en güzel yillar çabuk geçenlerdir... Gelecegini olusturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olmasini dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsunçünkü sana çok yakisiyor. Daha nice mutlu yillara.

http://tinyurl.com/35rju8

Tekrar doğum günü kutlu olsun en güzel yazan benim :p

T

tuce

Misafir
Sakin üzülme hayatin hizina, en güzel yillar çabuk geçenlerdir... Gelecegini olusturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olmasini dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsunçünkü sana çok yakisiyor. Daha nice mutlu yillara.

http://tinyurl.com/35rju8

Tekrar doğum günü kutlu olsun en güzel yazan benim :p

çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyiki doğdun, tebrik ederim onca adayın arasından yaşama hakkını elde ettiğin için

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
doğum gunun kutlu olsun (gecmis doğum gunun) :p

T

tuce

Misafir
şöel güsel bir forum sitesi güzel olur :D
doğumgunu hediyesi olarak yaniii...

T

tuce

Misafir
valla ben gece 12de visitistanbuldan süprizimi bekliyordum ama kandırmışlar beniii :( klavyem değilde ekrannım balkabağına benzemeye başladııı imdat!

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
valla ben gece 12de visitistanbuldan süprizimi bekliyordum ama kandırmışlar beniii :( klavyem değilde ekrannım balkabağına benzemeye başladııı imdat!

Ya bu Favorites yokmu? o bozdu yoksa yapacaktım Tuce surpriz malesef sen ona kız...

Bu saatten sonra da Doğum Günü falan kutlanmaz seneye artık

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.