İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bugün websitem heklendi

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bugün açtım sitemi. bir de ne göreyim

"Fatih GuzeL Bir Insandir.. FREE hek"

şeklinde index değiştirip imzasını bırakmış arkadaş. herhangi bir dosya silmemiş ya da zarar vermemiş. kimseyi zan altında bırakmak istemem ama bu arkadaşın forumdan olduğunu düşünüyorum. olmayadabilir. elimde de bir kanıt yok.

o yüzden arkadaşa klasik olarak forumdan küfredeceğimi düşünmeyin. ben teşekkür ediyorum. ellerine sağlık. daha uyanık olmam gerektiğini, insanlara güvenilmeyeceğini bir kez daha kanıtladın arkadaşım. ellerine sağlık. bunu unutunca insan daha yüksekten düşüyor çünkü. senin uyarın insanlıkta orman kanunlarının işlediğini hatırlattı bana.

her ne kadar hek etme işinin hırsızlık vs.. den farklı olmadığını düşünmüşümdür. ama sen bir şey çalmamışsın "galiba". girip çıkmışsın. bir nevi haneye tecavüz seninki yani. çok canını sıkma üzülme o yüzden. yüz yüze görüşmek istersende eskişehire beklerim. pm at adresimi telefonumu vereyim. senden de mutlaka bir şeyler öğrenirim, tıpkı insanlara güvenilmeyeceğini öğrettiğin gibi.

kal sağlıcakla "heker" kardeş.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
dostum sanırım sen birine şifreleri falan verdin zamanında ya da biri sponsonr tarzı bi hesap açtı...ne biliyim...önceden var bişiler demekki...geçmiş olsun yinede, her ne kadar bir zarar olmadıysada

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Home dizinindeki dosyalarınızın yazma izinlerini kontrol edin bence. Dosyalarınızı chmod 777 olarak bırakırsanız çok kolay bir şekilde index basabilirler.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
zbahadir' Alıntı:
Home dizinindeki dosyalarınızın yazma izinlerini kontrol edin bence. Dosyalarınızı chmod 777 olarak bırakırsanız çok kolay bir şekilde index basabilirler.

Evet arkadaşa katılıyorum çok dikkat edilmesi gereken bir konu..!

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben olsam her türlü önemlemimi aldıktan sonra da riske girmemek için hostingimi değiştirirdim.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
eger hosting acıgı veya yönetimden hek oldu ise hosting degiştir daha güvenli bir hosting gec ( biraz tuzlu ama ) yok hostta sorun yok diyorsan yazılımını kontrol et. acıkları olabilir.

ayantas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende daha önce gazzinden hosting aldım ucuz diye hemen hemen 2 günde bir sitelere index atıyorlardı. Hostingi değiştirdim. Allaha şükür değiştirdiğimden bu yana 1 defa bil sorun çıkmadı. Permission'a katılıyorum bence Hostingini değiştir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.