İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bugünün son bombasıda bu doya doya gül

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
lise muhabbeti mi yapacağız yahu... bunun neresi komik şimdi.. bize ne sizin belden aşağı muhabbetinize..

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Bu konuları tek bir başlık altından devam ettirseniz çok iyi olur,

Bu site webmaster sitesi ama bu tarz konuların çoğalması hiçte hoş bir durum değil.

tepki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
65
kardeş o muhabbet bana ait degil bi yerde buldum hoşuma gitti paylaştım sen niye bu kadar kasıyosunki kendini hoşuna gitmediyse gitmedi napam yani

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
tepki sen eskiden böyle değildin, ne oldu sana?

Envi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Arkadaş, eğlenme amaçlı burada konu açmış, konu'da uygun bölüme açılmış. Neden abartıyorsunuz bu kadar, açıkcası bende beğenmedim konuyu ama şahısın üzerine gitmeniz ve kırıcı olmanız üzücü bir durum..

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Arkadaş, eğlenme amaçlı burada konu açmış, konu'da uygun bölüme açılmış. Neden abartıyorsunuz bu kadar, açıkcası bende beğenmedim konuyu ama şahısın üzerine gitmeniz ve kırıcı olmanız üzücü bir durum..

Bu tarz resimleri tek bir konu açıp oradan devam ettirse kimsenin itirazı olmaz,

Kaldıki eklediği resimde bir küfür var ve hiç hoş bir durum değil.

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
bence kimse bu forumda ananı bile *!!***??** , eline kuvvet gibi muhabbetleri görmek istemez. görmek isteyen, hoşuna giden varsa da bu muhabbetler için bir dolu forum vardır heralde.. ayrıca aramızda bayan üyelerin de olacağını düşünürseniz, bence açılan konu ağır..

Envi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Hayır, ben konunun doğru bir konu oldugunu kastetmedim aksine yanlış bir konu ve küfürü sevmem.. Ama ne olursa olsun, biraz şiddet'le bir insanın üzerine gidilmez yaptıgı konunun yanlış oldugunu tatlı bir dille belirtmemiz lazım. Arkadaş konunun yanlış bölüme açıldıgını söyledi bende yanlış bir kategori değil eğlence amaçlı açılmış bir kategori oldugunu söyledim.

Envi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
tepki, bak senin yüzünden bana dalacaklardı. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.