İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bunlarda bir gram akıl yok...

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Yaratıcı ama böyle mi olmalı Ozan? Kendi ailelerinden kimse girmiyor mu bu siteye?

Kesinlikle çocukca ve üzüntü verici bir durum bence.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Koltuk altından ses çıakrıp gülmekle aynı şey. Böyle yaratıcılık mı olur, mallık bu başka şey değil :D

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Çeviri Uygulaması Türkçe - Facebook için şimdilik kapalı. Lütfen daha sonra tekrar dene.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Şimdi tüm dünyaya kaparlar bakın görün :D Türkiye burası çok serbestlik iyi değil:D

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bu adamlar hekerligi eglenceye cevirip adi saka koymuslar.Yazik bu resmen zarar verir bu firmaya.

ama kendilerini reklam yapiyorlar mi, ilgi cekiyorlar mi , herkes yavas yavas taniyor mu o konuda ellerine su dökemezler.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Kimileri 2012'yi yok oluş olarak yorumlar
Kimileri ise 2012'yi değişim olarak yorumlar

2012 yaklaşıyor, acaba değişiyor olabilir miyiz yoksa mutasyona mı uğruyoruz ? :D
Ben bir türlü bu işin içinde çıkamadım.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Yok oluş da bir değişim zaten. Mutasyon olabilir. İşsizlik, çaresizlik, hedefsizlik, hava kirliliği, terör, şeriat, darbe, bomba arasında insanlar, dünyanın gelişmiş diğer ülkelerinde kendi yaşıtlarının maruz kalmadığı değişik enerjilere maruz kalıyorlar. Dışa vurumlar herkes için farklı cereyan ediyor sanırım.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Sabit hızla bir yere giden trende, diğer yolcular sürekli kalkıp hareket ediyor ve değişim gösteriyor belki. Sense ben oturuyorum desen de sen de değişiyorsun en azından çevresel olarak :) Bir kaç gündür şu siteye girip üyelik açıp sağa sola küfretmek istiyorum ben de. Olan bitenler karşısında, sakin sessiz kalmak her zaman mümkün olmuyor. Bir şekilde bir yerlerden çıkartmak istiyor insan.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Yaratıcı ama böyle mi olmalı Ozan? Kendi ailelerinden kimse girmiyor mu bu siteye?

Kesinlikle çocukca ve üzüntü verici bir durum bence.

tamam kabul ediyorum çocukça ama kimin aklına gelirdi ki böyle bir şey :D

Koltuk altından ses çıakrıp gülmekle aynı şey. Böyle yaratıcılık mı olur, mallık bu başka şey değil :D

Anıl abinin dediği gibi çocukça olduğu için olabilir :)

Şimdi tüm dünyaya kaparlar bakın görün :D Türkiye burası çok serbestlik iyi değil:D

maalesef en çok katıldığım yorum bu. fazla serbestlik bize yaramıyor.

Bi nevi sosyal mühendislik

fazla sosyal bir mühendislik olmuş.

Kimileri 2012'yi yok oluş olarak yorumlar
Kimileri ise 2012'yi değişim olarak yorumlar

2012 yaklaşıyor, acaba değişiyor olabilir miyiz yoksa mutasyona mı uğruyoruz ? :D
Ben bir türlü bu işin içinde çıkamadım.

ekşiden bir yorum: marduk gelecek... *

cadobay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
şimdi hürriyet milliyet bunları haber yaparak afedersiniz ama biryerlerinin kalkmasını sağladı :)

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Adamlar yaratıcı aaağğbii...
(saftirik, uyuz, embesil değil)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.