İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bunu nasıl yapıyorlar

deeds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
özür diliyor ve konuyu açıyorum aynı o şekilde ders anlatmam gerek hani mause tıkladığı yerde baloncuk açılıyor videoda orada yaptığı işlemi yazıyor anladınız umarım

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşım bu tip programlar screeshoots mantığına dayanır sana bir kaç program ismi vereyim işine yarayanı kullanırsın. Flashla yapmak gerçelkten kasar. aşağıdaki programları dene

camtasio studio (en kolayı ve en çok kullanılanı)

robo demo

authorware

autoplay media studio

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şimdi önce şunu belirteyim 1. si bu cevap okunduktan sonra Terazime tıklanacak şartım bu :) şaka şaka tıklamak zorunda değilsiniz :)

Yine macromedia nın bu iş için yaptığı özel bir program var adı: CAPTIVATE (adobe captivate yada macromedia captivate olarak aratabilirsiniz)

Bu captivate denen program swf formatında eğitim videoları hazırlamanıza yardımcı olur ve en pratik yol bu program deneyin pişman olmazsınız ekranda yaptığınız her şeyi captivate ile kaydedip yazılar vs... ekleyebilirsiniz.

deeds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar 15 dakka içinde çıkmam lazım malüm dersane. olursa walla çook süper olur :) hepinize teşekürler şimdiden sonucu akşama yazarım

deeds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi önce şunu belirteyim 1. si bu cevap okunduktan sonra Terazime tıklanacak şartım bu :) şaka şaka tıklamak zorunda değilsiniz :)

Yine macromedia nın bu iş için yaptığı özel bir program var adı: CAPTIVATE (adobe captivate yada macromedia captivate olarak aratabilirsiniz)

Bu captivate denen program swf formatında eğitim videoları hazırlamanıza yardımcı olur ve en pratik yol bu program deneyin pişman olmazsınız ekranda yaptığınız her şeyi captivate ile kaydedip yazılar vs... ekleyebilirsiniz.

dostum çok çok saol ya çok teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.