Not: Davetiyeleri bulunamayıp uye olamadiği için rica etti mesajını buraya aktarıyorum.
Bu post Sohbetim.Com Yöneticisi Red Tarafından Yazılmıştır.
Bu konuyu açan arkadaşın nicki "Cagatay" dır. zamanında Sohbetim.COm da görev almış ve şu zamanın
en aciz lamerlerindendir.sitesini Sohbetim.COm a yönlendirilmesine izin verilmediği için böyle adiliklerle
Sohbetim.Com u karalamaya çalışmaktadır. Sohbetim.Com da bazı büyük kanallarımızın kiraya verildiği doğrudur.
Sohbetim.Cm büyük bir platformdur ve güncellenmesi için ayakta kalabilmesi için bazı masrafların karşılanması
ve sponsora ihtiyaç duyulmaktadır.Avrupanın ve Türkiye'nin geniş içerikli sohbet siteleri Turkyeri Turkalemi Sohbetyap ve bir çok
site Sohbetim.Com bünyesinde gün geçtikçe büyümektedir.Gerekli açıklamayı en ytkili kişi altinkalp size aktarmış.Bu tamamen karalamak amaçlı yazılmış posttur.Bunu yazan arkadaşımız
bir çok büyük sunucuda kendi sitelerinin reklamlarını yaparak yöneticilerini zor durumda bırakıyor ve emek hırsızlığı yapıyor.
Bu arkadaşın siteleri:
kalpchat.com
aykiz.net
islakamcik.com
superamcik.com
muhabbetsohbet.net
Sitelerdende anlaşılacağı gibi nasıl bir karakterde belli olan bu arkadaşımızında yaptığı reklamların örnekleri:
[22:15] <ESRA_> Zencilerin saks Filmleri Tıkla izle
www.islakAmcik.com
[21:15] <Buseee> 12askım tıklasana MSNde soyuncam 13www.MuhabbetSohbet.Net
[21:23] <Hatice-> gel hadi msnde cam acıcam askım
www.Aykiz.Net
[21:42] <Gs-AYSU> gel hadi msnde cam acıcam askım
www.KalpChat.Com
ve bunlar gibi bir çok reklam. Domain satışı sağlayan yerlerden yukarıda verdigim Domainlerin whois bilgilerine bakın.
bir çoğu aykı kişi üzerine kayıtlı yada aynı dns ye bağlıdır.
şimdi size soruyorum.Milltetin bilgisayarına trojen sokarak milletin yıllarda ter döküp belli bir yerlere getirdiği yerlerinde
emek hırsızlığı yapan bu adamın bu yalan sözlerinemi inanıyorsunuz?
Biz buradan bu kişiyi prostesto ediyor.Aslan Yattığı Yerden Belli Olur! Ama bunun gibi çakallar yatan aslanın arkasına kuyu kazarlar.
Böyle karaktersiz emek hırlığı yapan kişilere kulak vermeyin arkadaşlar.Yarın öbür gün sizin başınıza musallat olup sizinde emeğini çalar boyle tipler.
Teşekkür ederim.
Sohbetim.Com Yönetimi.