İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Burası Dag Başımı!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N

negemezsin2

Misafir
favorites' Alıntı:
geçen sene portallarımıza reklam veriyordu Cihat ( Altınkalp ). çok reklam yaptı bizim sitesi için. son çalışmada 100 YTL kaldı.. bir kaç kez mail yazıldı. ödeme yapacağını söyledi kaç kez..üzerine soğuk su içildi:)buına rağmen herhangi bir platformda dile getirmedi portal sahipleri . meblağ küçük olsa da davranış hoş değildi.
unutmuştum bile. bu başlığı görünce aklıma geldi sohbetim sitesi ve Cihat - altınkalp..

geçmiş olsun bu arada:)

mehmet bey sız ısenız lutfen goruselım odeme konusunda o zamankı ortagım ile olan sorundur bılıyorsunuz ben 7 8 ay kadar internetten uzak kaldım. ortagım sızınle ılgılenmemısse affola neyse hatamız gecde olsa duzeltmeye hazırım kımsenın hakkının bende kalmasından yana degılım.

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Not: Davetiyeleri bulunamayıp uye olamadiği için rica etti mesajını buraya aktarıyorum.

Bu post Sohbetim.Com Yöneticisi Red Tarafından Yazılmıştır.

Bu konuyu açan arkadaşın nicki "Cagatay" dır. zamanında Sohbetim.COm da görev almış ve şu zamanın
en aciz lamerlerindendir.sitesini Sohbetim.COm a yönlendirilmesine izin verilmediği için böyle adiliklerle
Sohbetim.Com u karalamaya çalışmaktadır. Sohbetim.Com da bazı büyük kanallarımızın kiraya verildiği doğrudur.
Sohbetim.Cm büyük bir platformdur ve güncellenmesi için ayakta kalabilmesi için bazı masrafların karşılanması
ve sponsora ihtiyaç duyulmaktadır.Avrupanın ve Türkiye'nin geniş içerikli sohbet siteleri Turkyeri Turkalemi Sohbetyap ve bir çok
site Sohbetim.Com bünyesinde gün geçtikçe büyümektedir.Gerekli açıklamayı en ytkili kişi altinkalp size aktarmış.Bu tamamen karalamak amaçlı yazılmış posttur.Bunu yazan arkadaşımız
bir çok büyük sunucuda kendi sitelerinin reklamlarını yaparak yöneticilerini zor durumda bırakıyor ve emek hırsızlığı yapıyor.
Bu arkadaşın siteleri:
kalpchat.com
aykiz.net
islakamcik.com
superamcik.com
muhabbetsohbet.net
Sitelerdende anlaşılacağı gibi nasıl bir karakterde belli olan bu arkadaşımızında yaptığı reklamların örnekleri:
[22:15] <ESRA_> Zencilerin saks Filmleri Tıkla izle www.islakAmcik.com
[21:15] <Buseee> 12askım tıklasana MSNde soyuncam 13www.MuhabbetSohbet.Net
[21:23] <Hatice-> gel hadi msnde cam acıcam askım www.Aykiz.Net
[21:42] <Gs-AYSU> gel hadi msnde cam acıcam askım www.KalpChat.Com

ve bunlar gibi bir çok reklam. Domain satışı sağlayan yerlerden yukarıda verdigim Domainlerin whois bilgilerine bakın.
bir çoğu aykı kişi üzerine kayıtlı yada aynı dns ye bağlıdır.

şimdi size soruyorum.Milltetin bilgisayarına trojen sokarak milletin yıllarda ter döküp belli bir yerlere getirdiği yerlerinde
emek hırsızlığı yapan bu adamın bu yalan sözlerinemi inanıyorsunuz?

Biz buradan bu kişiyi prostesto ediyor.Aslan Yattığı Yerden Belli Olur! Ama bunun gibi çakallar yatan aslanın arkasına kuyu kazarlar.
Böyle karaktersiz emek hırlığı yapan kişilere kulak vermeyin arkadaşlar.Yarın öbür gün sizin başınıza musallat olup sizinde emeğini çalar boyle tipler.

Teşekkür ederim.
Sohbetim.Com Yönetimi.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle altinkalp : bana hic konusmaya gelmedin ve bu konuyu KORHAN in bilgisi icersinde actım. kimseyi karaladıgım yok. adamın parasını ödemessen dogru olan şeyleri yazarım. hak yedin ve hak yiyorsun.
Red : Sana gelince, ona buna yalakalık ederek biryerlere ulasmaya calısıyorsun ve Sitemin Sohbetim.com'a cekme fikri en son yapacagım işdir. Benimle Senin Özel Sorunların Olabilir Bunu Foruma Yansıtamassın Sohbetim.coma yalakalık yapmak icin. Ha özel Sorunların da varsa Zoruna Giden Şeylerin varsa adresimi ve telefonumu biLiyorsunuzdur. Trojen isinede gelince, Trojen ile kesinlikle reklam hic atmadım eger bu konu daha da uzarsa, ister tehdit olarak algılayın isterseniz bir tavsiye olarak aLgılayın, bazı yerlerde Kücük düşürmek icin de olsa en ufak bir karalama hissedersem, önce Sohbetim.com'u trojene bogarım takılacak yeriniz kalmaz ve sonra senle özel hallederiz. yaparım yani merak etme. absürt siteler ve diger domainlerin hepsi benimdir dogru ama bu domainler üzernden kesinlikle trojen dagitma giibi bir durum söz konusu degildir. Reklamları ise bukadar basit şeyleri benim yapacagımı aklınıza getiriyorsanız evet ben yaptım diyorum. ama bana zorla yaptıracaksınız. 2 flood 2 mass cekecek kadar düşmedim daha bunu bilesiniz yani.. konu daha da uzarsa olacaklardan hicbir şekilde tepkiye aldırış etmicem.

Eger Yazdıklarımda iyinet forum kurallarına aykırı davranış var ise özür diliyorum ve yanlışları pm olarak gönderirseniz düzelteyim veya moderatör forum kuralları dışındaki kelimeleri silsinler lütfen.

Ayrıca Red : Cakal Lafı Cok zoruma gitti Bunu Unutmicam :)

iyi Calısmalar

N

negemezsin2

Misafir
Bu yazınla beraber iç yüzün yavaş yavaş ortaya cıkarıyorsun tehtıt ve trojenle ne kadar alakan oldugunu bellı edıyorsun. bu olaylardan once yaptıklarına karalama denılır . Senın aylardır ney peşinde oldugun bellı ne işlerle ugraştıgında bellı. Trojenlerı olan bir kişi nası hak talep edebilir? Sana konusmaya geldim tabıkıde ama gorusmemız cok kısa surdu zaten hatırlıyamıyabılırsın. Bu arada buyuk gunaha girme reklam atmadım demıyelım. tehtıtı kendın yapıyorsun ve ne oldugunu bellı edıyorsun senın gıbı kufurbazın burda bu beyfendı kılıgına gimresi ve duzgun bir dille acıklaması benı saskına cevırdı aslında. Reklam atmadım deme buyuk yalan soyleme. Süreklı kanallarımıza flood mass yapan sen degılmısın yapmadıgını kabul edıyorsun bu kadar yalancı olmamanı tavsıye ederım domaınlerın ne amacla alındı bellı zaten.

Forumu okuyan sayın arkadaşlarıma sunu belırtmek ısterımkı bazı ınsanlar ellerındekı programlarla kanal ortasında ana avrat duz gıdıyor trojenlerı alıp kufurlu yazılar gonderıyor herkezın ozelıne. serverımızda 1500 kisiye bu yapılıyor. 1500 kısının önünde küfür ediliyor illegal yollardan amaclarına ulasmaya calısan kısılerın gozu kapalı karamalarını lütfen göz önüne alıp ön yargılı olmayınız. Şahsı gecen ın bulundugu servera ait oldugu soylenen bi adreside size göstermek ısterım http://cesed25.tripod.com/

illegal amaaclarla emege saygı gostermeyen kısılerın dedıklerını 2 kere okuyup dıkkate almalısınız ön yargılı olmayalım.

ayrıca kanal parasını ödeme emcburiyetım yok kendılerı kanal duzenını bozmuslardır paralarını sadece ınsanı duygularımdan oduyorum hıcbır sekılde kendılerının hakkı oldugunu dusunmuyorum. bizleride zarar sokmuslardır daha duzgun ınsanlara kıralanmasına engel olmuslardır bu yuzden bana o hakdan bahsetmemelısın

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklamları ben atmıyorum ama artık ben atıcam :) bunu bircok kisi biliyor senin sunucundaki reklamları benim atmadıgımı. trojene gelince neden cekinecem yada neden korkacam ki, evet benim trojenlerim. ama illede reklam at dersen sen buraya yaz ben okurum yani hallederiz bir sekilde. flood saldırılarını ben yaptım cogu zaman ama en son yaptıgımda 9 aydan fazla olduguna yemin ederim.

ister inanırsın ister inanmassın. ama Soyle.net ile bir alakası yok reklamların. Soyle.net'i de Karsına almaya calısıyorsun sanırım ama senin serverin gibi yalaka insanlar yok Orda. rootun etrafında dönen insanlık dışı kişiler malesef mevcut degil orda. ve Senin adminin SLimShaDy Soyle.Net Rootunun anasına bacısına küfür etti bunu git adminine sor. birilerine veriyorsun yetkiyi aksama kadar karı kız tavlamak icin artislik yapmak icin birşeyler yapıyorlar. ha burda böyle şeylerle de kalbimi kırdın söyleyim :) trojen clone mass reklam inviter elimden geldigi kadar salarım bundan sonra. varsa okadar babayiğit durdursun görelim... diyecegim bukadar..

konuda forum kurallarına aykırı bir davranış gösterdi isem herkesten Özür dilerim.

iyi Calısmalar

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yazılarının %50 si forum kurallarına aykırı bence. İlk önce kuralları oku.. Trojan barındırdığını gözümüze soka soka yazıyorsun. Hem adamın yalakaları seni ne ilgilendirir bu nasıl bi düşünce. Kedi uzanamadığı cigere misali. Trojan barındırdığını iddia ediyorsun ama sana $1 ile $$1 arasındaki farkı sorsam yada mIRC da birc döngü yaz desem belki onuda bilemeyeceksin. Burada mühim olan şey kullanmak değil yazmaktır ama, her ikiside kötü amaçlar için kullanılınca karşıdakini zor duruma sokar.

N

negemezsin2

Misafir
kalpchat uzerinden ve belırttıgımız domaınler uzerinden sureklı reklam gelmekde nasıl atmıyorsun ? gelıp bılzere kufur ediyorsun nasıl ben değilim diyorsun ? sana ne tehtid nede baska amacla gelıp burda cevap yazıyorum hak dıyorsan hakkı belırtıyorum ıllegal yollarla kımsenın yoluna gecmemeni tavsıye edıyorum. kişisel olarak kımseye dusman degilim - degiliz. Soyle.nete gidip bu sıteden reklam geldi dedik ve bu sıte sızın serverınızda lutfen ılgılenın dedik bir uyarıda bulunun dedik ama kendılerı bızı terslediler.Bizi alakadar etmez dediler. sureklı bızı sucluyorsun oplarınız soyle boyle diye ama kendi servcerınızda bu sekılde davranıyor. kımsenın dusmanı olma nıyetım yok aksine yardımlasma ısterım ama zarar veren kısılerle ne gıbı yardımlasmaya girebilirim.

Sana yalaka gibi gelirler baskalarına pırlanta ınsan gibi gelırler bu senın kendı yorumun ama agzını bozmamanı rica ediyorum. Benim serverımda hıcbır oper hıcbır yetkılı kufur edemez . Ederlerseler cezalarını cekerler bununda bılıncındeler. Eğer ettiklerını dusunuyorsan gelıp goster kayıtları ben bızzat ılgılenırım. Ama sizde kendı hatalarınızı duzeltın kımsenın ısıne burun sokmayın ve illegal yollarla emeklerı calmayın.

İşte gerçek yuzun son cumlelerinde belli oluyor trojen mrojenle sureklı ıs yapıyorsun zaten yenı baslıyormussun gıbı lutfen davranma. İstediğin şekılde hak yıyebılırsın istediğin haksızlıgı yapabılırsın herkez kötülük yapabilir emek çalabilir ama birgun bunlarıda ödersin.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tartışmanıza msn üzerinden devam edebilirsiniz. forumdan bir kaç kişinin banlanmaması için kapatıyorum konuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5