İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Burcun ne, hadi burçlarımızı, karşılaştıralım

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Burçlar benim hayatta önemsediğim, inandığım bir konu, 3,5 kitap devirdim yani, bir taneside ingilizceydi (tabii o zamnlar pratiğim güzeldi).

arkadaşlarıma burç haritası(horoskop) bile çıkarttım..baktım olmuyor, herkes kuyruğa girdi, sonra 15milyona, burç tanımlamaya başladım..

neyse yaa,konu dağılacak, hadi yazalım; bakalım kim hangi burçlarla anlaşabiliyor, yada gıccıkkk oluyor :D

ne BURCUSUNUZ : Başak
Yükseleniniz ne :Akrep
Anlaştığım burçlar: boğa, oğlak, yay, başak, koç, ikizler(biraz), balık, aslanyengeç

Anlaşamadığım burçlar :kova, terazi, yengeç, bu üçü ile kesin anlaşamıyorum.

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Burcum ikizler, fakat ne yükselen ne de diğer özelliklerden hiç biri hakkında bilgim yok :s tabi sende bilgilendirmez isen.. :)

TuGRuL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne BURCUSUNUZ : Aslan
Yükseleniniz ne :Akrep
Anlaştığım burçlar: genelde hepsiyle bir şekilde anlaşırım.

Azda olsa burcumun özelliklerini taşıdığıma inanıyorum...

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
ne BURCUSUNUZ : Akrep
Yükseleniniz ne :Aslan
Anlaştığım burçlar: balık kova çatal kaşık ne varsa artık :)
Anlaşamadığım burçlar : başak (eski kız arkadaşım başaktı başaklardan uzak durmak lazım :D)

AKREP GÜNEŞ � ASLAN YÜKSELEN BURÇ

Geceyarısı 24 ile akşam 22 arasında meydana gelen bu doğum, kişiliğe, yoğun duygusallık, aileye bağlılık, atalara ve geleneklere ciddi bir saygı gibi özelliklerin eklenmesinde önemli etkiye sahiptir. Aile bağları ve aile üyelerinin kişisel hedeflerde ve davranış biçiminde belirleyiciliği oldukça kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Aslan olan Akrep, son derece kuvvetli, değişikliklere çok açık olmayan, kararlı ve hemen farkedilen bir kişiliğe sahiptir. Dış görünüşüne verdiği önemle kişiliğinin daha net algılanmasını sağlar. Akrep-Aslan insanlar üzerinde büyük bir etkiye ve doğal bir karizmaya sahiptir. Bu çekici yapı aşk yaşamının da çok hareketli olmasına neden olur. yükselen Akrep in aşka karşı doyumsuzluğu geç bir evliliğe götürebilir. Meslek yaşamında çok gelişkin liderlik ve yönetme kabiliyetleriyle, bir Güneş gibi parlayarak, kısa sürede hakettiği yere gelir.

çok doğru :D

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
ne BURCUSUNUZ : Akrep
Yükseleniniz ne :Aslan
Anlaştığım burçlar: balık :)
Anlaşamadığım burçlar : başak (eski kız arkadaşım başaktı başaklardan uzak durmak lazım :D

başak zaten senim melankoline dayanamaz, ne kadar Akrep olsan bile, yükselenin aslan, o yüzden ,kendine göre kararsızlıklarında çok ayrıca geç karar vermen, kendi hayal dünyana bazen çok kapanman, ayakları yere basan başak a göre değildir,

yinede biraz cimri olman başağın hoşuna gitsede, bütün hayat boyu başak, akrebin boş gölgesine ,intikam hırsına, dayanamayacağından, bu birliktelik uzun sürmez ayrılmanız...

(genel olarak yazdım, tam doğum tarihi saati belli olsa, daha iyi olurdu.)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Haklısın aslında ne kadar canımı sıkmış olsanda senin bu zor halin benim hoşuma gitti hep.. Insan etrafinda zor kadinlarda gormek istiyor :D

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bunlar nayle bir hanek anlamadım ben :)

burcum terazi
18 ekim dogum günüm
hediyeler rejiye lütfen.
:D

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
başak zaten senim melankoline dayanamaz, ne kadar Akrep olsan bile, yükselenin aslan, o yüzden ,kendine göre kararsızlıklarında çok ayrıca geç karar vermen, kendi hayal dünyana bazen çok kapanman, ayakları yere basan başak a göre değildir,

yinede biraz cimri olman başağın hoşuna gitsede, bütün hayat boyu başak, akrebin boş gölgesine ,intikam hırsına, dayanamayacağından, bu birliktelik uzun sürmez ayrılmanız...

(genel olarak yazdım, tam doğum tarihi saati belli olsa, daha iyi olurdu.)

ben bu kadar karışıkmıyım yaw.ayrıyeten hiçte cimri değilim :D

doğum saati gece 01 le 02 arasıydı galiba tam bilmiyorum sallamıştım bende :p

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yükselen Burcu Yengeç olan Terazi nin çevresindeki insanlara verdiği değer ve ilişkilerindeki sıcak, şefkatli yaklaşımları, sevilen ve aranılan bir insan olmasının en temel nedenidir. Hassas ve rafine zevkleriyle döşediği evinin bir sosyal ortam haline gelmesi kaçınılmazdır. Terazi-Yengeç ilişkilerinde her zaman toplumun onaylayacağı, birlikte olurken güvenebileceği bir insan seçmeye gayret eder. Aile ilişkilerine çok önem vererek, birebir temasta bulunmayı ister. Yükselen Yengeç ebeveynlerini otorite figürü olmaktan çok bir arkadaş gibi görür. Kendisi de koruyucu ve demokrat bir ebeveyn olur

ben neymişim be of

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bide benimkine bakın off asik asik oldum kendime :D

KOÇ GÜNEŞ � AKREP YÜKSELEN BURÇ

Güneş battıktan sonra, saat 18 ile 20 arasında meydana gelen bu doğum, analitik yaklaşımların, üretkenliğin ve detaycılığın kişiliğe hakim olmasında etkilidir. Çalışma hayatına verilen önem, insanlara hizmet yoluyla duygu vedüşüncelerin aktarılması Koç-Akrep insanının en belirgin özellikleri arasındadır.

Yükselen Burcu Akrep olan Koç, inanılmaz bir yaşam gücüne sahiptir. Meraklı, gizli kalmış şeyleri ortaya çıkarmaktan zevk duyan bir yapısı vardır. Hem enerjisiyle hem de araştırmacı yapısıyla rahatlıkla bir dedektif olabilir. Mars etkisindeki Koç-Akrep insanı yaşamını çok kolaylıkla yönlendirme gücüne sahiptir. Gururu, onuru zedelendiği zaman, inanılmaz saldırgan bir tavırda olabilir. Bakışlarıyla ve hareketleriyle bir mıknatıs gibi insanları kendine çeker. Koç-Akrep insanının iç kaynakları görüldüğünden çok daha kuvvetlidir.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bence burç olayı aşırı saçma , yazıları okumadım bile ama yinede yazayım Akrep burcuyum doğum günümde yaklaştı 19 kasım :) hediyeler kabul edilir :p

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
falla pek anlamam ama tarihlere göre terazi-başak arası bişeyim :D ikisinede bakarım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.