İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bursa'da iş arıyorum

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yazılım Mühendisi olarak iş aramaktayım,
ilgilenen firmalara cv mi gönderebilirim
teşekkürler

T

Turkyurdu.org

Misafir
Kasim ayinda .net konusunda uzman personel ariyordu. CV gondermen iyi olur.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bursaajans.com ve kilavuz.net e basvur php konusunda iyi isen kilavuz.net e basvur mutlaka su an phpci arıyorlar

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkticaret nede basvudum sahsen bir bayan email adresi verdiler cv gonderdim ama sanirim fazla geldim onlara,

ayni sekilde kilavuz nete de basvurdum ama ilgilenmediler ama kilavuz ile ayni yerde calisan bursaticaret sahibi ile gorustum ki ayni ofisi kullaniyorlar teklifleri bana su anda uygun degil part calismam da

baska firmalar varsa sağlam olanlar soylerseniz sevinirim, pek saglam pabuc bulamadim acikcasi bursa da cok komik ucretleri var nedense

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bursada hayat ucuz ve bu işleri az ucret karsılıgı zevk için yapan cok o yuzden öle

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ehehu valla öle Bursa da boş adam çok o yüzden ücretlerde en düşük seviyelerde.Bilgisayar Mühendisi tanıdık filan yoksa max 500-600 YTL alır ki gördüklerim bunalmış ve hayata küsmüş durumda :) Türkticarete gelince,Geçen günlerde Nilüfer küçük sanayi bölgesine gittim ziyaret amaçlı.Esnaf Türkticaret neti tam bir öcü olarak görüyor.Ortalama haftada bir telle arayıp esnafların kendileriyle çalışması için kafa ütülemekteymişler.Esnaf aşırı sinirli türkticarete karşı.Kendilerine yararlı olduğunu böyle firmalarla çalışılması gerekiğini söylesemde türkticaret net nasıl bir politika izliyorsa esnaf aşırı dertli.Malum internetide kullanmaktan hala korkuyor çoğu.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kendim muhendisim napcaz simdik, komik dimi, dedigin gibi cok komik ucretler oneriyorlar ama mecburuz bursa da tutunmaya

turkticaret resmen acgozluluk yapiyor gordugum kadariyla, ona rakip olmak lazim bir sekilde

T

Turkyurdu.org

Misafir
Akreplist, Turkticaret.net'ten gorusme yaptigin bayan sana saka yapmistir. 1500 YTL ile basliyor fiyatlar. Turkticaret.net'e fazla geliyorum derken , orda su an calisan birkac insani hatirladimda, biraz mutevazi olsan ? Bahsi gecen firmanin icraatleri beni ilgilendirmez. Ama su an orda calisan arkadaslari dusundugumde, biraz havalarda duruyorsun gibi geldi. Bursada ciddi ciddi is ariyorsan, ve bu sozlerine bakarakta ciddi manada yuksek derece bilgilerin,referanslarin varsa pm'den iletisime gecmeni isterim.

Iyi Calismalar

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki geceyim iletisime cv mi gorunce sanirim fazla geldigime sen de hak vereceksin, sonra boyle bir adam bu forumlarda ne ariyor diye de kendine sorar durursun

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akreplist senin için demiyorum ama bu ülkede okadar şişirme cv ler varki cv ye bakınca adamı efsane görüyorsun ama işe gelince adamlar fos çıkıyor buyuzden firmalarda artık cv den çok referansla adam alıyorlar

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
doğru diyorsun biliyorum o tipleri, sanirim bazen onlar yuzunden bizi de fos olarak niteliyorlar sanirim, ama benim alnim acik, referansim da acik herseyim belli, korkmam yani referans deyince eski isyerlerimi arayabilirler

O

oyunbahcesi

Misafir
borusan mannesman var bursa gemlik muracat etsen senin gibi iyi birisini kaçırmazlar

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"borusan mannesman" evet guzel yerdir.. serbest bolgedeydi sanırım ..

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oyunbahcesi' Alıntı:
borusan mannesman var bursa gemlik muracat etsen senin gibi iyi birisini kaçırmazlar

Borusan Muhendislik, Borçelik su an zaten eleman alıyor.. Bilgi işleme felan girebilirsin cv'in iyi ise dedigin kadar maasında cok yuksek olur.. Gemlik Serbest bolgede en sonda.

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tabii bi de bursadan gidip gelmesi var...

yaz icin guzel olur ama kumsaz kursunlu bi yazlık 10 dk mesafe..

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gemlik uzak kalir arkadaslar, biliyordum borusani ama uzak oldugu icin basvurmadim bile, tanidik bile var sayilir hatta orda

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5