İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

buyrun size geyik

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Neden? Linki tıklayan adam spam sitesi olduğunu anlamıyor mu? Yabancılar spam yapmıyor mu sanıyorsunuz?

Bende, başlıkta "geyik" yazısını görünce biraz eğleneyim, günün stresini bir nebze olsun üzerimden atayım dedim. Hevesim kursağımda kaldı. Bu mu geyik anlayışı?

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geyiğin böylesi işte adam birde 121 $ kazanıyorum diyor. Ancak site türk sitesi ona dikkat çekmek istedim. ben okurken güldüm. Belki sizde gülersiniz diye tahmin ettim ama arkadaşım seni eğlendiremiyecem sen başka bir yere bak istersen.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Vergi memuru musunuz? Ne kadar kazandığını nereden bilebiliriz ki? Ayrıca, diyelim ki bulduk bu kadar kazanmadığını. Bize ne ki? O kadar kazanamadığını kanıtlamak için geçirdiğimiz zamana yazık. O süre zarfında kendimizi orijinal projelere versek, ne de güzel şeyler çıkacak ortaya. Ama biz ne yapıyoruz? Birbirimizin kuyusunu kazıyoruz, birbirimizle alay ediyoruz. Neyse, yine kötü olmak istemem. Dileyen, dilediğini yapsın.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
başlık boşa gitmesin

geyik.jpg

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteyi ben satıyorum. burada bunun yorumunu yapmanın size düşmediğini düşünüyorum. biraz yabancı piyasayı takip etseydiniz yabancıların spam siteleri nasıl satın aldığını bilirdiniz

<küfürlü mesaj kaldırıldı>

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eminmisin sayın dorm ben şunu söyliyeyim. biliyordum burada cvp yazacağını. google da arama yaparken sen ve senin gibilere çok dua ediyorum haberin olsun. Ancak buraya yazma cesaretinden dolayı seni tebrik ederim. göğsünü gere gere spamcıyım diyorsun. BRAVO . herkes bunu yapamaz yapmaz. :) Herhalde Gamend avukat arkadaşımız da bu seferki günahları yazan melekmisin demez. Bak ne güzel geyik oluyor birde şikayet ediyorsun :)

M

maiL

Misafir
küfürlü mesajı kaldırdınız banlamadınız yani.

kırmızı kartı ver oyuncu sahada kalsın gibi bişey.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
evet spam yapıyorum ne olmuş diyenlede ilk defa karşılaşıyorum:D

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu konuda sana hak vermemek imkansız mathiaxbars geyik olsun diye yazdım tam geyik oldu :)

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
eminmisin sayın dorm ben şunu söyliyeyim. biliyordum burada cvp yazacağını. google da arama yaparken sen ve senin gibilere çok dua ediyorum haberin olsun. Ancak buraya yazma cesaretinden dolayı seni tebrik ederim. göğsünü gere gere spamcıyım diyorsun. BRAVO . herkes bunu yapamaz yapmaz. :) Herhalde Gamend avukat arkadaşımız da bu seferki günahları yazan melekmisin demez. Bak ne güzel geyik oluyor birde şikayet ediyorsun :)

Sizin gibilerle de bu kadar tartışılıyor işte. Bir fikrinize katılmadığımızı söylersek yandık. Hemen "avukat" oluruz biz zaten. Kesin karşı taraf bizim arkadaşımızdır, o yüzden onu savunuyoruzdur.

Beni ilgilendiren, o siteyi satan kişi değil. Yani o kişi bu konuda asla benim muattabım olamaz. Ben, burada yapılan yanlışı anlatıyorum. Konuya yüzeysel yaklaşmak diyebiliriz. Spam yanlıştır ya da değildir, bunla ilgili yorum yapmadım.

Neyse, siz başkasının açığını bulup forumda rant aracı yapmaya devam edin. "aa bak birini daha ispiyonladım, şimdi ne havam olur forumda" zihniyeti, çok para kazandırır size. Hele Türk internetine kazandırdıklarının haddi hesabı olmaz.

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben şuan ki trde yapılan spam olayını gündeme getirmek istedim sende (google aramalarında bayağı rahatsız ediyor beni) sen eğlenmek istediğini belirttin. Bense seni eğlendiremiyeceğim konu ilgini çekmemiş dedim. Spamı yapan arkadaşın bu forumda olabileceğini tahmin ediyordum. Ayrıca türk webmasterları adına böyle bir sitenin (içeriği türkçe) yabancı bir forumda satılmasından rahatsız oldum. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Ama sen konuyu bir çok yönlere çekiyorsun. Spam yapanlarıda mı belirtmeyelim? Sen hiç rahatsız olmuyormusun arama yaparken. Hala cümlelerinden arkadaşı savunduğunu çıkarabiliriz. O arkadaş spam yaparken senin benim cebimden alıyor (eğer google kullanıyorsan) hemde adımızı lekeliyor ve aramalarda rahatsız ediyor. Sen çıkmışın bana onu savunuyorsun "rahat bırakalım isteyen istediğini yapsın" diyorsun. Benle muhattap olan insanlar az çok nasıl biri olduğumu bilirler o nedenle cümlelerini üstüme almıyorum. Sade yazdıklarına açıklık getirmek istedim.
Şu an benim aklıma senin de spamcı olduğun düşüyor bu kadar savunduğundan. başka bir ey gelmiyor. Yoksa sende bundan rahatsız olurdun. (belki değilsin ama rahatsız da olmadığın çıkıyor buradan)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Neyse, siz başkasının açığını bulup forumda rant aracı yapmaya devam edin. "aa bak birini daha ispiyonladım, şimdi ne havam olur forumda" zihniyeti, çok para kazandırır size. Hele Türk internetine kazandırdıklarının haddi hesabı olmaz.

işde buna + rep verilir bu gibi adamlar yuzunden forumlardan soğudum neymiş efendim bu adam spam site satıyor satıyorsa satıyor sanane veya bizene milletin sattığı spam siteden :mad:

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben arama yaparken karşıma spam siteler çıkmıyor. Aradığın kelimeye göre strateji belirlersen, senin de önüne çıkmaz o çöplükler. Neyse, gece gece konuştuğum lafa bak. Ben sadece gayet ciddi olan bir konunun "geyik" kategorisine "geyik" adı altında yayınlanmasına laf etmiştim. Sonra da detaya mı indik ne? Aslında yorum yapmayayım, şu dilimi tutayım diyorum ama; "yorumsuz forum mu olur lan" diyorum sonra da kendime. Baksana, "yorum, forum" müthiş bir kafiye barındırıyor içinde.

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanane cümlen üzerine yazıyorum (Not : ne güzel geyik oluyor)
spamcılar çıkıyor meydana. insanlar eleştirmek istediklerinde istedikleri yeri görürler. Ben orada SPAMDAN RAHTSIZ olduğumu belirttim. Ama anlamak istemeyen istediğini düşünebilir. Yazım gayet açık ve net ve BANA NE değil sayın TRDOWNLOAD. Rahatsız oluyorsam bunu geyik meselesi de yaparım PROTESTO da umarım yazdıklarını bir daha düşünürsün ve yukardaki açıklamayı dikkatli okursun. Çünkü ben spamcıların bayağı olduğunu düşünmeye başladım.
Nickine yakışır tarafta olmanı beklerdim ama sen "spam site satıyor satıyorsa satıyor sanane veya bizene milletin sattığı spam siteden" diyorsun çok iyi daha spamcı varsa buyursun.
Güzel muhabbet oluyor :)
işde buna + rep verilir bu gibi adamlar yuzunden forumlardan soğudum neymiş efendim bu adam spam site satıyor satıyorsa satıyor sanane veya bizene milletin sattığı spam siteden :mad:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.