C dilinde aşağıdaki işlemi yapmak istiyorum.Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Kimseden bu programı yazmasını istemiyorum,bana bunu yapmak için yeterli kaynak,yönlendirme veya kullanacağım komut bilgilendirmesi yapabilirseniz berhudar olurum 
Yapmak istediğim şu şekilde.
Örneğin C:/iyinet/
klasörü içerisinde 10 tane text dosyası olsun ve bu text dosyalarının içerisinde paragraflar olsun.
a.txt
b.txt
..
..
x.txt gibi.
Program, aranılan kelimeyi/kelimeleri bu klasör içerisindeki tüm text dosyaları içerisinde bulduracak.
Örneğin "web master" kelimesini arattığımda çıktı olarak önceki 2 ve sonraki 2 kelimeyle beraber yazacak.
Bulunduğu dosya - Cümle
a.txt : iyi net web master ana sayfa
c.txt : hebele hübele web master ayşe fatma
..
.
Ayrıca 2. olarakta aranan kelime,istenilen kelime ile değiştirilecek.Eğer değiştirme işlemi yapılmak isteniyorsa,2 parametre istenecek kullanıcıdan.
1. parametre - aranan kelime(ler)
2. parametre - değiştirilecek kelime(ler)
şeklinde.
Ve bu klasör içerisindeki text dosyalarındaki tüm aranan kelimeler,yeni kelimeyle değiştirilecek.
Teşekkürler.
Yapmak istediğim şu şekilde.
Örneğin C:/iyinet/
klasörü içerisinde 10 tane text dosyası olsun ve bu text dosyalarının içerisinde paragraflar olsun.
a.txt
b.txt
..
..
x.txt gibi.
Program, aranılan kelimeyi/kelimeleri bu klasör içerisindeki tüm text dosyaları içerisinde bulduracak.
Örneğin "web master" kelimesini arattığımda çıktı olarak önceki 2 ve sonraki 2 kelimeyle beraber yazacak.
Bulunduğu dosya - Cümle
a.txt : iyi net web master ana sayfa
c.txt : hebele hübele web master ayşe fatma
..
.
Ayrıca 2. olarakta aranan kelime,istenilen kelime ile değiştirilecek.Eğer değiştirme işlemi yapılmak isteniyorsa,2 parametre istenecek kullanıcıdan.
1. parametre - aranan kelime(ler)
2. parametre - değiştirilecek kelime(ler)
şeklinde.
Ve bu klasör içerisindeki text dosyalarındaki tüm aranan kelimeler,yeni kelimeyle değiştirilecek.
Teşekkürler.