Caesar a özel mesaj gönderemiyorum nedeni nedir?
Banlandı mı?
Banlandı mı?
hangi konuda arkadaşlar. Merak ettim. Çünkü kendisini iyi bilirdim...
sayın iyinet kaç gün acaba , ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.Uzaklastirma.
Gözlerim yaşardı Vallaha uzaklaştıra sorun değil de dün bir konu vardı curl ile ilgili ona yazamadım o çıldırttı beni
Tekrardan selamlar bu arada
dipnot: bu arada bomba projeler ürettim yakında webmasterlar için süper bir proje planlıyorum. bir nevi türkiyenin sourceforge si geliyor desek fazla atmamış olurum evet evet geliyor.
welcome back to the hotelgoodnet (eagles'ten çalıntı bir şarkı-war*z yani )
Yokluğumda http://www.phpogreniyorum.info yu dolduruyorum oradan takip edebilirsiniz döktürdüm yine birşeyler.
Gözlerim yaşardı Vallaha uzaklaştıra sorun değil de dün bir konu vardı curl ile ilgili ona yazamadım o çıldırttı beni
dipnot: bu arada bomba projeler ürettim yakında webmasterlar için süper bir proje planlıyorum. bir nevi türkiyenin sourceforge si geliyor desek fazla atmamış olurum evet evet geliyor.
2 dakka boş bırakmaya gelmiyon
Benim anladığım iyinet senin çok vaktini alıyor.Gözlerim yaşardı Vallaha uzaklaştıra sorun değil de dün bir konu vardı curl ile ilgili ona yazamadım o çıldırttı beni