Türkiye 'de son 1 - 2 seneye kadar adını duymadığım ve hiç rastlamadığım mevzu bu 'ç.p.' işi idi. ve yinede o kadar büyük bir olay olduğunu zannetmiyorum. yani her yerde vardır boyle sapık ruhlu insanlar. 70 milyonda 5 - 10 gibi oranlarla karşımıza çıkarlar tabi medya işin sansasyon tarafı. eğer medya bu kadar vurgulamasayda belki binlerce çocuk benim yaşıma gelene kadar boyle bir olay duymayacaklardı. ve daha dinç büyüyeceklerdi.
onu geçtik. gelelim Trabzon vakaasına. Trabzon bildim bileli Türkiye'de en çok saygı duyulan ve sevilen yerdir. insanı olsun yaşam ahlakı olsun kültür seviyesi olsun. özelliklede milliyetçi ( IRKÇI , DİNCİ değil ) olmaları sebebi ile her zamanda dinlenmiştir. ilk olay bir eylem girişimi sırasında patladı. Aşırı SOLcu bir grup trabzon da eylem yapmaya kalkınca sağlam bir sopa yemişler ve olay üst boyutlara taşınmıştı. ondan snraki zamanlarda yine adı irili ufaklı manşete taşındı. ve üst üste gelen bombalarla Türkiye'nin Manşet Şehri oldu. ve Trabzon 'a güven sarsıldı. milletin azına sakız oldu yapılan iyi şeyler bile kötü gösterildi...
sonuç olarak düşüncem şu birileri Türkiye üzerinde sağlam oyunlar oynuyor. ve bizde bu oyunları yiyoruz.