İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çalışan 50$ lık Adwords kredisi linki :)

Ramses

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
culpable' Alıntı:
Kredi karti Girmene gerek yok gercekten sakincali Bazen istersen limiti 50YTl yap 1500 YTL lik gunluk tik oluyor onceki kuponlarda ben cok 2500 euroluk tik almistim
hesabinda fatura bilgilerini secerken banka havalesi secenegini sec ve sallaam isim adres kullan an sagliksini bu aktif olma suresi bazen 1 dk bazen 1 saat sursede

sallama havale bilgilesi geçerli olmaz diye düşünmüştüm. Neyse kuponlar bittikçe hesabı kökten kapatırım bir sorun da olmaz ama hesapları kapatılırken @gmail li bir adres kullanıldığında hesabı kapatırken mail hesabını da kapatıyor anladığım kadarıyla, o yüzden bir hesabımı kapatmadım kuponun limiti de bitmişti tüm reklamları sildim bundan sonra da bişe olmaz heralde...

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ramses' Alıntı:
sallama havale bilgilesi geçerli olmaz diye düşünmüştüm. Neyse kuponlar bittikçe hesabı kökten kapatırım bir sorun da olmaz ama hesapları kapatılırken @gmail li bir adres kullanıldığında hesabı kapatırken mail hesabını da kapatıyor anladığım kadarıyla, o yüzden bir hesabımı kapatmadım kuponun limiti de bitmişti tüm reklamları sildim bundan sonra da bişe olmaz heralde...

ordaki bilgiler 3 saat sonra güncellenir umarım hesap - ye düşmemiştir...

Ramses

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
firar' Alıntı:
ordaki bilgiler 3 saat sonra güncellenir umarım hesap - ye düşmemiştir...

günlük sınıra dayanınca reklamların tamamını sildim 3 saati çoktan geçti Bu ayki maliyete bakınca 18.02$ görünüyor. Genel görünümü de aşağıda verdim bir sorun olmaz gibi görünüyor Yanlışım varsa düzeltin

untitledqc6.jpg

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ramses' Alıntı:
günlük sınıra dayanınca reklamların tamamını sildim 3 saati çoktan geçti Bu ayki maliyete bakınca 18.02$ görünüyor. Genel görünümü de aşağıda verdim bir sorun olmaz gibi görünüyor Yanlışım varsa düzeltin

untitledqc6.jpg

bu durumda problem çıkıcağını sanmam... ztn 3 saat geçtiyse problem yok..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.