Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tek bana mı oluyor şu "Bad Gateway" hatası? konu içlerine giremiyorum, şimdi ben bu konuyu gönderdiğimde bembeyaz bi sayfada yazacak bu, neden böyle oluyor?
Arkadaşlar internet komple gitti-geldi bir ara galiba ama yine de emin değilim. Ondan ziyade sunucunun safe modu açık, güvenlikle ilgili bir çok şeyi devrede olduğundan, fazla sorgularda bu sıkıntı bazen çıkabiliyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.