zaten bir işe yaramıyordu muhtarlık yeter ona.
14 Ekim 2011 #21 peep 0 İyinet Üyesi Onaylı Üye Katılım 20 Mayıs 2007 Mesajlar 6,382 Reaction score 87 zaten bir işe yaramıyordu muhtarlık yeter ona.
14 Ekim 2011 #22 X Xman Misafir Oğuz' Alıntı: Kusura bakma ahmet abi ama , radmin ile calvin'i kıyaslayamayız. Ancak benzetme olabilir Genişletmek için tıkla ... Bende örnek verdim zaten, kıyaslama yapılamayacağını hepimiz biliyoruz, arada siklet farkı var :tili
Oğuz' Alıntı: Kusura bakma ahmet abi ama , radmin ile calvin'i kıyaslayamayız. Ancak benzetme olabilir Genişletmek için tıkla ... Bende örnek verdim zaten, kıyaslama yapılamayacağını hepimiz biliyoruz, arada siklet farkı var :tili
14 Ekim 2011 #23 EmiR34 0 İyinet Üyesi Onaylı Üye Katılım 9 Nisan 2011 Mesajlar 2,212 Reaction score 68 Konum İstanbul Anlamadım eif iyinet'i satınmı aldı ? Calvin dinlenme modunamı geçti ?
14 Ekim 2011 #24 Eif 0 İyinet Üyesi Katılım 26 Ocak 2005 Mesajlar 7,944 Reaction score 258 İyinet satılık değil. Sürekli el değiştiren istikrarsız bir forum değil. Herhangi bir değişiklik yok. Hepimizin forumu olarak kalmaya devam ediyor.
İyinet satılık değil. Sürekli el değiştiren istikrarsız bir forum değil. Herhangi bir değişiklik yok. Hepimizin forumu olarak kalmaya devam ediyor.
15 Ekim 2011 #25 F floppy 1 İyinet Üyesi Katılım 7 Şubat 2011 Mesajlar 573 Reaction score 7 Konum İstanbul Birşey olduğu yok, sadece çok mûbareklikten rengi açılmış. Hak rengine doğru gidiyor (hak rengi hahaha) paniğe gerek yok
Birşey olduğu yok, sadece çok mûbareklikten rengi açılmış. Hak rengine doğru gidiyor (hak rengi hahaha) paniğe gerek yok