İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Canlı Yayından Kayıt Programı

biRtuRk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 gündür bu konuyu yazacağım diyorum ama hep tedaş maduru oluyorum.

Arkadaşlar tv kartı kullanmadan, internet üzerinden online olarak kayıt yapabilecegim bir program arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. iyi çalışmalar

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2

Arkadaşlar tv kartı kullanmadan, internet üzerinden online olarak kayıt yapabilecegim bir program arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. iyi çalışmalar

demek sadece bizde gitmiyor elektirikler ben hayatım boyunca burası kadar elektirik kesilen bir yer görmedim :)

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

tv kartı kullanmadan internetteki canlı yayın veren yerleri kayıt etmek istiyor isen bunun için sana

realplayer önenirim hemde ücretsiz..

www.realplayer.com

bu resimdeki gibi bir yer açılır tıklayınca kaydetmeye başlar..

resim1os5.jpg

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
BSR Görüntü Kaydedici 1.5aT diye artırsan download linkleri mevcut tüm pcdeki herseyi kayıt edersin istediğin alanı işatleyebilirsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.