İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

CAST-MEDIA Web Yayın Grubunun Seo - Tasarımdan anladıgı

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Hocam Sonucta giden senin paran ve senin zamanın gecmis olsun öncelikle yapman gerekeni sen fazlasıyla iyi bilirsin ...

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekür ederim arkadaşlar...
Bundan sonraki durum, (mahkeme) ahmet aydınlı nın tutumuna kalmıstır.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Konunun muhataplari ile alakasiz fakat yazma geregi duydum.Her yer "Web Design & Programming" , "Her turlu portal/programlama işleriniz yapılır." , "Istege gore ASP/PHP/JSP/ROR/CGI/PERL/HTML dilleri kullanılıp, PostgreSQL, mySQL, Oracle, MSSQL, ACCESS ve hatta TXT veritabanlarina cevrilebilen programlama secenekleri mevcuttur." , "Javada oyun yazılır begenmezseniz flasha cevrilir, yada photoshopta anime ederiz, Maya'da sekil veririz." ..vs tarzi tabela yada ilanlarla doldu.

Tanimadiginiz , ilk kez is yapacaginiz insanlardan once saglam referanslar istersiniz, saglam referansin ustune projenizin sablonuna gore yapilan bir on calisma (demo) istersiniz, referanslar ve demo sizde olumlu etki birakir, anlasmaya mutabik kalinirsa paranin bir kismini on odeme olarak yapar, is bitene kadar gecen zaman icerisinde mutemadiyen kontrol ve fikir belirtme seanslarina girersiniz. Tum bunlari gozetmeyen musteri populasyonu baki kaldikca, bu tur basliklar acilsa da acilmasada bu olaylar yasanmaya devam edecektir.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MoD, çok haklısın. Bundan sonraki projemde saglam referanslar istiyecem, ilk demo görecem sonrası ödeme konusuna bakacam.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Elimde Sözleşme var ama şuanda ruh halim mahkemeye vermek istemiyorum. Şimdi benim yerime kendinizi koyun 1 saniyelik 400 ytl gitmiş ve 5 ay ve 4 editörede bir miktar gitti diyelim siz bunun için mahkemeye verip 2 yıl davayımı beklersiniz? Ben hayır normal reel de işim ve sorumlugum var. Mahkeme olaylarını biliyoruzki insanı bıktıran cinsden şuda var iş inata binerse avukata verir sırf karşıyı cezalandırmak için yapabilirim bunu zaman belirliycek.

Ayrıca şunu belirtmek istiyorum önemli detay
Ben para peşinde degilim, 4 kez dolandırıldım asla o insanlara paramı geri ver cümlesini kullanmadım. Şimdide bu foruma açma sebebim ise forumdan buldugum bir kişi ( ahmet aydınlı ) 5 ay önce bana rast gelmişse yarın birgünde ihtiyacı olan bir insana zarar vermesin diye konuyu bilgilendirmek için açtım. Kendinisine forumda konuyu açacagımı demiştim biliyorumki okudu açıklama edemiyor, etse bile loglardaki konuşmalar var sitemin üstünden verdim yukarıda kişi kandırma derdinde...
Seo sistemini bilen arkadaş yoku burda iframe den seo olurmu bunu biri yazarsa hep beraber ögrenmiş oluruz.

LeXMaS, müşteri bilgisiz olursa böyle olur gibi cümle yazmışsın.
Müşteri zaten kodlama bilse öyle kişiye ihtiyaç duymaz, ne istedigimi biliyordumki yazdırıp imzalattım zaman sürecince bana yamalık yamalık gösterim sundu haliyle begenmem. 1 ayda 1 menu yapan kimi gördünüz? 1 ay içinde ben elle manual html portal sitesini bitiririm. Neyse konuyu uzatmayım, kim bu insanlar iş yaparsa önce okusun sonra kendi karar versin.

dostum bana kalırsa makemeye vermelisin. O sözleşme bende olsa ipte yürütürüm adamı. Çünkü ben kısa bir zamana kadar freelancer olarak çalışıyordum ve bunun gibiler piyasayı öyle bir hale getirmişki inanılır gibi değil. Allahtan sağlam reflerim vardıda çok sıkıntı çekmiyordum. Ancak bu gibi adamlar bir şekilde aza indirilmeli.
Bu arada senin mahkeme dediğinde çok mühim bi olay değil. Mahkemeye verdikten sonra sen değil avukatlar uğraşıyor zaten. Kaldı ki kazanıp kazanmamandan öte bu tarz insanların biraz gözünü korkutmak.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugün msn de online oldu, biliyorumki burayıda okudu (foruma yazacagımı demiştim) cevap vermedi. forumdaki nick ayturk . Avukata sorup duruma göre mahkemeye verebilirim.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Çok uzun okumadım ama o kadar alakasız şeyler söylenmişki, iframe olması gerek demiş heryerde ben include etmek istiyorsam ki doğrusu budur o içerik nasıl iframe ile çalıştırılmak zorunda olur yahu? Garip garip söylemlerle sözler verilmiş aslında bitanem' in bu konuşmalar geçerken işi bitirmesi gerekirdi bence...
Çalıştığınız webmaster sizi kendisi yönlendirmemeli, siz isteğinizi belirtirsiniz ve onun görüşünü alırsınız o hayır böyle olmalı derse sizin kafanıza yatmadığında yine sizin istediğinizi yapmalı inatçı webmasterlikmi var...
Ve bende merak ediyorum böyle müşterileri bulabilmek için ne yapmak lazım ben eminimki Türkiye' de bu hizmeti bu fiyata verebilecek birçok kişi mevcuttur.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
osahin, bana iframe olayı dün dedi reklam ve menüler iframeylemi cagırcaksınız sayfaya dedim evet dedi logda mevcut. Benim bildigimde müşteri istedigi gibi site yaptırtcak ama ahmet aydınlı diyorki: bu benim işim bırakında ben yapıyım, anladık renk vs.. vs... şeylere karıştınız diyor.
Eee tabiki istedigim gibi olmazsa ne diye siteyi yaptırıp para ödeyim baskıya gelince kendine webmaster bul diyor. Diyemiyor ben site seo yapmasını bilmiyorum 5 aydırda yapamadım diye bu şekile baş vuruyor. Az önce diger yerdeki konuyu okudugunu gördüm ve offline oldu. Varsa farklı açıklaması sizlerde bende okuyalım cevap verirse...

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir avukat ile irtibata geç direk mahkemeye verirsin eğer gelip bir açıklama yapmazsa geçmiş olsun bu arada

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
bitanem gecmiş olsun işe başlamadan once uyarmiştim seni 3 kuruş ucuz diye başkasına gittin işde ucuz etin yahnisi ortada sana musteak

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pekde ucuz et degil gibiydi...
+ Senin buldugun arkadaş 750, bu 1850 nedir ucuz olan?

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba, konu başlıgımda edit yapamadım bunun için buraya yazma ihtiyacı duydum.
Bilindigi ve görüldügü gibi sorun yaşamıştım, ve şimdi ahmet aydinli yla görüştük sorun ortadan kalktı hatta kendisi size mahcubum dedi bedavada vermeyi teklif etti tabiki emek karşılıgını bedava almak yakışmaz yine ücret konusu aynı şekilde devam edilcektir. 1 eylül'den itibaren kodlamaya devam yeniden devam edecek... sözleşme ve anlaşmaya göre yeniden tasarım yapacak şuanda bazı sorunları oldugu için 1 eylül de başlıycagını söyledi...İnşallah site bitince son halini hep birlikde görecez.

Evet arkadaşlar (ayturk) le bir sorunum kalmadı, yönetimden ricam konu başındaki linkleri silebilirerse sevinirim...
Kolay gelsin.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sevindim senin adına bi bi bitanem :)
inşallah sorun yaşamazsın tekrardan.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kalpchat, teşekür ederim inşallah sorun yaşanmaz artık sanırım.

ayturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
CAST-MEDIA yayın grubu ile ilgili...

BITANEM Kullanıcı adıyla kayıtlı müşterilerimizden ece hanım ile geçenlerde yaşadığımız sorunları aşmış ve projeye devam edeceğimizi ve yanlış anlaşmaları engellemesi amacıyla bu mesajı açtığımızı bildirir, tüm kullanıcılara sağlık dolu günler dileriz.

CAST-MEDIA Web Grubu

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.