İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

cd writer yardım ltf

A

Anonymous

Misafir
cd writer aldım ancak cd rom un "IDE Cable" ını çıkarıp writerınkini taktım. çünkü yer yok. ikisinde de power bağlantısı var ama başka yer olmadığı için writerinkini taktım sadece. her ikisini de çalışabilir yapamaz mıyım? yani sadece okunacak cd leri cd rom dan, kaydedeceğim cdleri de cd-r den kullanabilir miyim? cevabınıza teşekkürler. cevabınızı [email protected] a da mail atabilirsiniz

A

Anonymous

Misafir
ikili bir ID kablosu alırsan bunu halledebilirsin bilgisayarcıya git o sana verir....

A

Anonymous

Misafir
Yer yok dediğine göre CD-R'nin okuyucusunu kullanabilirsin. Fakat illede Cd sürücüsünü kullanmak istersen O zaman yapman gereken IDE genişleticileri almaktır. Bu bilgisayarın sistem hızını düşürür. Pek tavsiye edilmez ama yapacak başka bir şey yok gibi.:)
Eğer bilgisayarın diğer 3 bloğu'da dolu ise CD-R'yi USB alabilirsin. Yani harici olarak değiştirebilirsin. Bu durumda CD-R işlemlerin biraz yavaş olur ama ikisini birden kullanma imkanın olur.
Saygılarımla

R

REMMAUM

Misafir
Cd Writer Kurulumu

Merhaba Arkadaşlar, Lg Cd-rw Hakkinda Bilgi Almak Istiyorum.cd-rw Ile Birlikte Gelen Cd Yi Yüklemem Gerekiyormu. Cd-rw Ra Sürücü Yüklenmesine Gerek Varmi. Cd-rw Nasil Tanitacağim. Yardimlarinizi Bekliyorum.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilgisayara tak ve kullan. Genelde o cd'lerde tanıtım broşürleri ve cd yazma sihirbzları oluyor.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
REMMAUM' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar, Lg Cd-rw Hakkinda Bilgi Almak Istiyorum.cd-rw Ile Birlikte Gelen Cd Yi Yüklemem Gerekiyormu. Cd-rw Ra Sürücü Yüklenmesine Gerek Varmi. Cd-rw Nasil Tanitacağim. Yardimlarinizi Bekliyorum.

WinXp de ve Win98se de vs zaten plug and play ile calısıyor, tanıyor yani..
ancak cd cekimi yapacagın icin, buyuk olasılıkla verilen cd de bulunan nero cd yazıcı programı yuklemelisin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.