İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

CE Bilgi İşlem reklamları durdu (garantiarkadas, ringofon vb.)

atay

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ekim 2005
Mesajlar
3,592
Reaction score
37
konuyu arattım fakat göremedim, umarım ikinci kez açmıyorumdur.

anlaşılan o ki, gsm operatörleri en sonunda bu işe bir dur demeye başladı.

Degerli Is Ortagimiz,

Bu sabah 02:30’dan itibaren, ADTECH musterilerinden CE Bilgi Islem A.S. servislerinde (Ringofon, Garanti Arkadas, Cebin.de, Son Savas, Diyet Cepte, AstroZena) operator kaynakli bir sorun baslamistir ve halen devam etmektedir. Bu sorun nedeniyle, su an CE Bilgi Islem servislerine ait sayfalardan satis yapilamamaktadir.

CE Bilgi Islem yetkilileri ile, yayincilarimizin sitelerinde bulundurduklari PPA (Satis Bazli) reklamlardan kayiplari konusunda gorusulerek, sorun halledilene dek olusan kayiplarinizin telafisi icin mutabik kalinmistir. PPA (Satis Bazli) reklamlardan islem yapilamamasi nedeni ile olusan kayiplariniz, bir onceki hafta ayni periyod icerisinde yaptiginiz satis baz alinarak paneldeki hesabiniza eklenecektir. Bir onceki hafta hic satisi olmayan yayincilarimizin paneline de, ag ortalamasi dikkate alinarak ekleme yapilacaktir.

SITELERINIZDE BULUNAN REKLAM KODLARINIZI KALDIRMAYINIZ !

Sorun sadece CE Bilgi Islem servislerine mahsus oldugundan, diger PPA (Satis Bazli) servis reklamlarinda ve genel olarak PPC (Klik Bazli) reklamlarimizda herhangi bir problem yoktur.

CE Bilgi Islem servisleri ile ilgili sorun da satis sayfasi tarafinda bulundugundan ve ADTECH reklam sunuculari ile ilgili olmadigindan, problem nedeni ile sitelerinizde yavaslik, acilamama gibi sorunlar yasanmayacaktir. Ayrica, bu reklamverenin PPA reklamlari ile ilgili olarak kayiplariniz da telafi edileceginden, bu reklamverenin servislerine dair kodlari da sitelerinizden kaldirmaniz gerekmemektedir.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.
 

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
20 Mayıs 2007
Mesajlar
6,382
Reaction score
86
umarım tam dur der gsm operatörleri
 
A

a.ışık

Misafir
inşallah inşallah, tam kalbimle dua edeceğim! o kadar saf insanın kontörlerini çaldılar!!
 

tayfun

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Şubat 2008
Mesajlar
590
Reaction score
1
Konum
İstanbul
Banada gelmis mail. Ama Operatorlerden kaynaklı degil sanırım. Cunku Diger firmalar devam ediyor hizmetlerine. Ayrıca artık kullanıcı bilinclendi daha fazla kisiyi kandırıcaklarını zannetmiyorum. : )
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst