Çek Geldi ama Bankalar Ödeme Yapmıyor

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar 27 Agustos 2008 tarihinde elime 111$ değerinde Google çeki geldi. Citibanka gittiğimde çekin bizimle alakası yok istediğiniz bankadan alabilirsiniz dedi bende ziraat bankasına gittim ama orda da bana çeki alabilmek için masraf verilmesi gerektiğini söyledi masraflarda toplamda 100 TL bulabileceğini söylediler. Ankaradayım ne yapmam gerekiyor. Bana bilgi verirmisiniz?

0
Onaylı Üye
Üye
2008 çekiyse sürüsü dolmuştur 6 aylık süresi oluyor bu çeklerin

0
Onaylı Üye
Üye
Evet 2008 çeki sağlık olsun o zaman gitti 111$ diyelim. ARtık aynı hatatı tekrar yapmayız.

T
trgy
Misafir
Çekmediğiniz için adsense hesabınızda görünmüştür zaten tekrar.

0
Onaylı Üye
Üye
O zaman benim adsende hesabımı kontrol etmem gerekiyor.

0
Onaylı Üye
Üye
Adsende yetkilisine ulaşabileceğim bir mail adresi varmı?

0
Onaylı Üye
Üye
Evet hesabıma 111$ geri dönmüş. Galiba bu ayın sonunda ödeme yapılacak. Uzun zamandır girmiyordum zaman aşımına uğradı sanırım.

0
Onaylı Üye
Üye
Bir banka hesabı ekleyin, çekle falan uğraşmayın. Çekin elinize ulaşması 1 ay, bozdurmanızda aşağı yukarı 1 ay ve bankalar çek bozarken masrafta alıyor. Size bu işin genel toplamı 2 ay + masraf olarak geri dönüyor. Ayın 15'ine kadar, eklediğiniz banka hesabını hesabınıza yatırılan test ödemesi ile onaylarsanız, ay sonunda 111$'ın hesabınıza yatması lazım.

0
Onaylı Üye
Üye
Test ödemesi derken onu nasıl onaylayacağız.

0
Onaylı Üye
Üye
Bir banka hesabı ekleyin, çekle falan uğraşmayın. Çekin elinize ulaşması 1 ay, bozdurmanızda aşağı yukarı 1 ay ve bankalar çek bozarken masrafta alıyor. Size bu işin genel toplamı 2 ay + masraf olarak geri dönüyor. Ayın 15'ine kadar, eklediğiniz banka hesabını hesabınıza yatırılan test ödemesi ile onaylarsanız, ay sonunda 111$'ın hesabınıza yatması lazım.

Yanlış bilgi, 24$ ödeyerek 3 iş gününde kargo elinizde oluyor. Daha sonra aynı gün citibank genel müdürlüğüne gerekli işlemleri yaptıktan sonra toplamda maximum 7. gün paranız hesabınızda oluyor. 2 aylık bir işlem yok yani.

0
Onaylı Üye
Üye
:) yardımlarınız için çok tşk ederim arkadaşlar çok faydalı oldu

0
Onaylı Üye
Üye
Yanlış bilgi, 24$ ödeyerek 3 iş gününde kargo elinizde oluyor. Daha sonra aynı gün citibank genel müdürlüğüne gerekli işlemleri yaptıktan sonra toplamda maximum 7. gün paranız hesabınızda oluyor. 2 aylık bir işlem yok yani.

Eminmisin yanlış bilgi olduğuna?
Ben banka hesabı kullanıyorum, google yatırıyor paramı direk hesabıma uğraşmıyorum çekle :) Nakit varken :p

0
Onaylı Üye
Üye
ARkadaşlar ben paramı çekene kadar o google amca benim paranın üstüne yatmaz demi :)

Geri