S
soundmaster
Misafir
önce çeki alırsınız
sora burda yapıkred bank ın kısa zmanda parayı gönderdiğini ve az bi komisyon aldığını gördüğümüz için önce yapıkred de şansınızı denemek için şubeye gidersiniz
müşteri temsilcisine gidersiniz:
m.t: merhaba
me: merhaba
m.t: buyrun
me: ee ben bi çek bozucaktım, çek googledan gelio hani şu ünlü arama motoru var ya o
m.t: (10 sn sessizlikten sora) hmm evet bakiyim çekinize
me: buyrun işte, sizin bankanızı çek konusunda çok övüyolar çok hızlı bozuyomuşsunuz(heuehu)
m.t: yalnız bunun masrafı var biraz
me: evet nedir
m.t: 1 dk bekleyin geliyorum(veznede arkadaşa soruo)
m.t: çekiniz için 50 $ masraf alıcaz, bir de 24 $ karşı taraf kesicek ve 20 gün sora alıcaksınız paranızı
me:
böüHhhhhhhhhhhhhhhh, ama amaa amaaaaa
nası olur, bana 10-15 milyon bişi demişlerdi bankanız için
m.t: hayır imkansız bişi o, o para hesap açılımı içindir.
me: yani ben şimdi 74 $ para vericem çek bozdurcam die öle mi
m.t: evet
me: o zaman ben şu çeki geri aliyim
zaten ben baştan bunların çeki bozmucanı tahmin ettim önce garanti bankasında gidicektim tanıdığım biri olduğu için, o yüzden en saf şekilde gidip sordum yapı krdi bank a euheu
sora gittim garanti bankasına verdim çeki 5 gün sora hesabıma geçicek dediler(hemi de blocksuz) ve masraf da 0 TL
bence bu masraf olayınca iş banka şubesinde bitio
yani yapı krdi de tanıdığım biri olsa aynısı olurdu tahminen
sora burda yapıkred bank ın kısa zmanda parayı gönderdiğini ve az bi komisyon aldığını gördüğümüz için önce yapıkred de şansınızı denemek için şubeye gidersiniz
müşteri temsilcisine gidersiniz:
m.t: merhaba
me: merhaba
m.t: buyrun
me: ee ben bi çek bozucaktım, çek googledan gelio hani şu ünlü arama motoru var ya o
m.t: (10 sn sessizlikten sora) hmm evet bakiyim çekinize
me: buyrun işte, sizin bankanızı çek konusunda çok övüyolar çok hızlı bozuyomuşsunuz(heuehu)
m.t: yalnız bunun masrafı var biraz
me: evet nedir
m.t: 1 dk bekleyin geliyorum(veznede arkadaşa soruo)
m.t: çekiniz için 50 $ masraf alıcaz, bir de 24 $ karşı taraf kesicek ve 20 gün sora alıcaksınız paranızı
me:
m.t: hayır imkansız bişi o, o para hesap açılımı içindir.
me: yani ben şimdi 74 $ para vericem çek bozdurcam die öle mi
m.t: evet
me: o zaman ben şu çeki geri aliyim
zaten ben baştan bunların çeki bozmucanı tahmin ettim önce garanti bankasında gidicektim tanıdığım biri olduğu için, o yüzden en saf şekilde gidip sordum yapı krdi bank a euheu
sora gittim garanti bankasına verdim çeki 5 gün sora hesabıma geçicek dediler(hemi de blocksuz) ve masraf da 0 TL
bence bu masraf olayınca iş banka şubesinde bitio
yani yapı krdi de tanıdığım biri olsa aynısı olurdu tahminen