Ben ilk defa çek aldım. Bana en mantıklı gelen citi banka dilekçe yazıp çek i tahsil etmekti ama dikkat etmemişim bu gün iyi okudumda anladım orası sadece try çeklerini bozuyormuş. Şimdi benim citi bank'da şansım 0 mı ?
*siber*' Alıntı:Ben ilk defa çek aldım. Bana en mantıklı gelen citi banka dilekçe yazıp çek i tahsil etmekti ama dikkat etmemişim bu gün iyi okudumda anladım orası sadece try çeklerini bozuyormuş. Şimdi benim citi bank'da şansım 0 mı ?
mahsen' Alıntı:ya kardeşim citi bank sana 10 tane şey söleyecek yok 3 ay lık hesabın olcak yok hesabında baya b para olcak yok 21 gün beklicen vs vs vs bankamı dolandırıcımı belli deil sen bana cek yazmışsın benim citibanka gidip bozdurmam lazım adam diyor bizde hesabın olcak yahu zorlamı dedim yok sizde heabım actırmayacam da neymiş bankasının kuralıymış yerim bankanı dedim cıktım gittim yapı krediye verdim 17 milyon 2 günde bozdular salla citiyi mitiyi
pigeon' Alıntı:o zaman ücretlendirme ykb şubelerine belki de şehre göre değişiyor. bende ykb da bozduruyorum. 5.700 ytl + 15 dolar alıyor. süre 21 gün.