İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çekleri YTL mi USD mi alıyorsunuz?

K

Kara

Misafir
Arkadaşlar hangisini seçiyorsunuz? YTL mi yoksa USD olarak mı? Çek bankada kaç gün bekliyor? Bir de şu vergi girişleri kafamı karıştırdı ya ne yazıcaz oraya? Birisi adım adım anlatabilir mi zahmet olmazsa?

Karahan
 

SeVDiGiMSiN

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ocak 2005
Mesajlar
83
Reaction score
0
Selam Dostum. Çek Olarak YTL yi seçeceksin. Vergi girişleri olarak ta ADB vatan daşı değilim. filan var. abd ile ilgisiz olanları ceçeceksin. yani. saten 2 kere soruyo o bölümde soru. birde çek olarakta hiç bozdurmadım valla.
o konuda bilgim yok.
SAYGILAR...
 
S

samedmz44

Misafir
YTL veya USD seçebilirsin tamamen özgürsün.. kafana göre , nası uygun düşerse..
 
K

Kara

Misafir
USD geldiği zaman bozdurursan bankada sanırım çok bekliyorsun ve beklememek istiyorsan da ytl ye çeviriyorlar... Daha doğrusu komisyon almamak için ytl ye çeviriyorlardı zannedersem. daha önce bi çek bozdurmuştum yurtdışından gelmişti 2000 senesinde. $1000 falandı sanırım ordan biliyorum. bi de 15 gün beklemiştim...

kardeşim bu işler online. adamlar tek tuşla onay alabilirler isteseler ne diye bu kadar uğraştırıyorlar yurtdışı çekelrde anlamam yani...
 
S

Skeleton

Misafir
Ben USD seçiyorum ve genelde de Türkler tarafından bu seçiliyor. Bu YTL seçeneği ilk eklendiği zamanlarda forumda bir arkadaş bunu seçmişti ve daha başka sorunlarla karşılaştığını söylemişti. Çek bozdurma işlemi ise 1 ay kadar falan sürüyor.
 

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
15 Nisan 2005
Mesajlar
1,741
Reaction score
29
Konum
Live in .NET
Şu YTL konusunda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa USD yada YTL bir seçim yapalım. Sanırım bu forumdan bir arkadaş YTL çeki garantiden masrafsız bozdurduğundan bahsetmişti.
 

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ağustos 2004
Mesajlar
499
Reaction score
0
Ytl varmı kı orda ? bıdığım kadarı ıle en son trl vardı :)
ancak bu utr çekelrın bozulmasında sorun yaşanıyor sanırım daha once forumda tartışılmıştı arama yaparsanız bulabılırsınız..
 

crawler

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2005
Mesajlar
1,207
Reaction score
0
Konum
Istanbul
paypal türkiyedeki bankalara transfer yapsa ve kullandıgımız bütün sponsorlar paypal ile çalışsa nede güzel olur dimi :)

gerçi çek beni şu ana kadar hiç uğraştırmadı. Çeki veriyorum 10 dk içinde tahsil ediyorum :) Akbank ın bazı şubeleri böyle gerekli teminatları aldıktan sonra şube sizden.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst