İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biraz üzerine düşde alalım paramızı. 150$ az değil. charge back işlemleri en fazla sürsün 1 ay. garanti ne diyor bu konuda? neden iade etmiyor ?

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
fatihfx' Alıntı:
biraz üzerine düşde alalım paramızı. 150$ az değil. charge back işlemleri en fazla sürsün 1 ay. garanti ne diyor bu konuda? neden iade etmiyor ?
yaklaşık 3 ay sürer senmişti genel müdürlükten. 3 ay dolalı 2 ay olacak neredeyse. haber veririz size demişlerdi. dönen olmadı geriye. chargeback başvurusu yapan tek ben değilim. ya muhatap banka elindekileri vermiyor (stormpay aracı bankası paraları tahsil ettiği) yada ortada el konulabilecek veya geri alınabilecek para yok. bilindiği üzere stormpayi mahveden piyasada dolaştırdığı paraların karşılı olmaması. yabancı sitelerde detaylar mevcut. hatta stormpayin ofisinin 12dp kriz döneminde kapatıldığına ve kimsenin destek alamadığına dair resim ve belgeler mevcut.

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yapılan chargeback'ler kısa bir sürede kullanıcıya geri döner ve karşı taraf itiraz etmediği sürecede kullanıcıda kalır. Zaten karşı tarafın itiraz edecek delili, hali yok bu yüzden paranın size geri dönmesi gerek.

Ben stormpay'den paramı kısa süre içinde almıştım.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BrokenPromises' Alıntı:
Yapılan chargeback'ler kısa bir sürede kullanıcıya geri döner ve karşı taraf itiraz etmediği sürecede kullanıcıda kalır. Zaten karşı tarafın itiraz edecek delili, hali yok bu yüzden paranın size geri dönmesi gerek.

Ben stormpay'den paramı kısa süre içinde almıştım.
Yalan mı söylüyor sizce?

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır yalan söylüyor demedim fakat burada en suçsuz ve mağdur durumdaki arkadaşımız xfatihx'dir. tr.st'in olayın üzerine gidip sorunu çözmesi gerekmektedir çünkü ortada standart bir işlem süreci var bunu gecikmesi yada tamamlanmaması xfatihx arkadaşımızın suçu degil.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BrokenPromises' Alıntı:
Hayır yalan söylüyor demedim fakat burada en suçsuz ve mağdur durumdaki arkadaşımız xfatihx'dir. tr.st'in olayın üzerine gidip sorunu çözmesi gerekmektedir çünkü ortada standart bir işlem süreci var bunu gecikmesi yada tamamlanmaması xfatihx arkadaşımızın suçu degil.
xfatihx değil fatihfx.

Mağdur değil demiyorum ama duruma göre 2 tarafta mağdur ve yapılabilecek birşey yok beklemekten başka. Siz şimdiye kadar almanız lazımdı diyerek zan altında bırakıyorsunuz. Ben ya da başka bir konuyla ilgili olmayan kişilerin yazması yanlış bu yüzden. Yanlış anlaşılmalara yol açıyor.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fatihfx tir o arkadaşımız xfatihx le alakalı bi konu değil :)

tr.st elinde olan bir şey olsa bence tereddüt etmeden halleder...

aynı durumu tulas ile biz yaşamıştık saolsun arkadaşımız beni mağdur durumda bırakmadı ve yardımcı oldu... inşallah oda parasını banka aracılığı ile kurtarır...

cem arkadaşımızında şayet hesabına geçmiş olsa para üzerine yatıcanı sanmam hesaba geçtiği gibi ödemesini zaten yapar...

bence herşeyi karşı taraftan beklemeyin, stormpay hesapları allak bullak etti zaten, o yüzden kullanıcıların yapabileceği tek şey bankaya müracat edip gönderilen paraları istemek... bunuda tr.st yaptığına göre bence diretmenin bi faydası yok... bu konular can sıkar tamam az para değil denilebilir ama bu kadar sık boğaz etmeylede sonuca varılmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.