yaklaşık 3 ay sürer senmişti genel müdürlükten. 3 ay dolalı 2 ay olacak neredeyse. haber veririz size demişlerdi. dönen olmadı geriye. chargeback başvurusu yapan tek ben değilim. ya muhatap banka elindekileri vermiyor (stormpay aracı bankası paraları tahsil ettiği) yada ortada el konulabilecek veya geri alınabilecek para yok. bilindiği üzere stormpayi mahveden piyasada dolaştırdığı paraların karşılı olmaması. yabancı sitelerde detaylar mevcut. hatta stormpayin ofisinin 12dp kriz döneminde kapatıldığına ve kimsenin destek alamadığına dair resim ve belgeler mevcut.fatihfx' Alıntı:biraz üzerine düşde alalım paramızı. 150$ az değil. charge back işlemleri en fazla sürsün 1 ay. garanti ne diyor bu konuda? neden iade etmiyor ?
Yalan mı söylüyor sizce?BrokenPromises' Alıntı:Yapılan chargeback'ler kısa bir sürede kullanıcıya geri döner ve karşı taraf itiraz etmediği sürecede kullanıcıda kalır. Zaten karşı tarafın itiraz edecek delili, hali yok bu yüzden paranın size geri dönmesi gerek.
Ben stormpay'den paramı kısa süre içinde almıştım.
xfatihx değil fatihfx.BrokenPromises' Alıntı:Hayır yalan söylüyor demedim fakat burada en suçsuz ve mağdur durumdaki arkadaşımız xfatihx'dir. tr.st'in olayın üzerine gidip sorunu çözmesi gerekmektedir çünkü ortada standart bir işlem süreci var bunu gecikmesi yada tamamlanmaması xfatihx arkadaşımızın suçu degil.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.