İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cennetinsirlari.biz satılık

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
Domain Adı : cennetinsirlari.biz
Bitiş Tarihi : 09.03.2012
Registar Firması : daha.net
Başlangıç fiyat: 1 TL
Minumum artış: Yok
Açık Artırım Bitiş Zamanı : 15.03.2011
Notlar : Star TV de yayınlanan yeni günlük dizi domaini. .net .org .com .info uzantıları doludur.
HEMEN Al : 25 TL
Ödeme şekilleri : paypal , ziraat bankası havale - eft

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
bu kadar az para ettiğini bilmiyordum :S 100 tl eder en az diye düşünüyodum ama neyse. çünkü dizi domainlerinin 750 tl civarı satıldığını biliyorum. ki zaten 12 tl para verdim 2 tl ye satarsam zarar ederim.

foyuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ödeme yolları nedir ?

4 Tl diyelim

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
hocam niye zarar edesin aç siteyi kendin:)))) koy adsenseyi 1 yılda domain parasını çıkarırsın :)))) tabi site tutarsa parayı götürürsün

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
hocam niye zarar edesin aç siteyi kendin:)))) koy adsenseyi 1 yılda domain parasını çıkarırsın :)))) tabi site tutarsa parayı götürürsün

tamam da ben bu domaini sırf satmak için almıştım 750 tl gibi fiyatlara satanları görüyodum böyle komik rakamlar gördükçe çıldırdım 4 tl oldu bari 20 tl falan versinler zararımı çıkarayım ya hale bak :) 1 yıl mı beklicem domain parasını çıkarmak için ben zaten haftada 10 dolar kazanıyordum :)

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bak ya yaşını büyütmüş bir de forum profilinde :D

15 yaşındayken bir güne 750tl kazanmak güzel hayaller. Ama gerçekle yüzleşince insan çıldırır tabi :)

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
Bak ya yaşını büyütmüş bir de forum profilinde :D

15 yaşındayken bir güne 750tl kazanmak güzel hayaller. Ama gerçekle yüzleşince insan çıldırır tabi :)

Kaç kere söylicem bilmiyorum ama ben her zaman 1990 yaparım bir siteye üye olurken. Çünkü 1996 yazdığım zaman bazen izin vermiyor alışkanlık. Bilip bilmeden konuşma sana tavsiyem ;) Ayrıca alakasız alakasız yazıp başlığı kirletme. Az önce 15 tl teklif geldi arkadaşlar.

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
arkadaşlar bu dizi daha yeni domaini alırsanız dizi tutarsa daha bulamazsınız böyle bir domain kaçırmayın derim. zaten çok ucuza gidiyor şanslısınız.

foyuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Domain bende kalmış.En kısa zamanda arkadaşın parası yatırılacak domain alınacaktır. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.