Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Cep Telefonu Dolandırcılığı

deathpan1

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
Arkadaşlar bu gün faturalı turkcell hattıma üst üste 0542.. li bir numaradan çağrılar aldım. merak edip arayınca Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesinden olduğunu söyleyen bir adam çıktı ve benim numaramdan dün bir albayın eşine uygunsuz mesajlar gönderildiğini söyledi. Ben böyle bişey yapmadığımı söyleyince sizin hattınızı kopyalayan birisidir dedi ve dinlemeye almalarının gerektiğini söyledi. Benim daha önce gazeteden okuduğum haber aklıma geldi ve bağırıp çağırıp kapattım telefonu. Sonra internette küçük bi arama yapınca aynı senaryoyla birçok kişinin dolandırıldığını anladım.
Aman arkadaşlar sizde dikkat edin böyle şeylere, yakınlarınızı falan uyarın. Bu işi bilmeyen biri pek ala ikna olabilir ve binlerce YTL zarara girebilir....

işte bu da haberin linki: http://www.milliyet.com.tr/2007/04/02/son/sontur17.asp

Senol

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
128
uyarı ve tekrar hatırattığın icin teşekkurler daha once boyle bir olay anlatılmıştı forumda

T3chn0

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
224
telsim'den bedava kontor kazanmak için yapıyorlardır arandıkça kazan muhabbeti.

senolcan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
24
ne biçim insanlar var inanamıyorum kendisi 1 kontor kazancam diye karşı tarafın 5-10 kontorunu yiyor.

Teqin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
42
ayıpya insanlar bu kadar dustumu kontur icin veya baska bişey icin. :S

visitistanbul

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
463
Hırsızlığın başka yöntemi Allah cc ıslah etsin inşallah...
Paylaşan arkadaşa teşekkürler .. Benzeri bir olay anlatıldı bana da bende yazacaktım arkadaşımız yazmış..

Priapos

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
116
Tövbe Tövbe... Birde Neden kapatıyorsun Diye Aramış ha ?