İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cevaplarınızı Bekliyorum???

T

TasarımMania

Misafir
Bence sitenin template olması büyük bir önem teşkil etmiyor. Çünkü zaten artık görselliğin çok önde olduğu bir dönem geçirildiği için templateler aksine bence bu işle çok haşır neşir olmayan insanlara güven sağlıyor. Belki bir kaç hiti yüksek olan siteye sponsor olmayı deneyebilirsin böylece ismin duyulabilir ...

F

futbol-tr

Misafir
saçmalığa bak niye sitenin adresini yazmıyorsun yemiycez ya allah allaah..

ahmet0011

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya ben siteye nasıl güven sağlıyabilirim nasıl satış yapabilirim yardımlarınızı istedim.. futbol-tr

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
ahmet sen bize adresini vermemekte inat ediyorsun ama sitende neyin güveni azalttığını neyin müşterileri kaçırdığını söylememizin yolu yok. olay sadece güven işi değil zaten olay müşterinin ilgisini çekebilmek. benim bildiğim çok tek sayfalı tasarımsız hosting satıcısı var ve hepsi tıkır tıkır satış yapmakta. ama verdikleri hizmetin kalitesi ve paketlerinin özellikleri müşterileri çekmekte.

F

futbol-tr

Misafir
Sitene güven sağlayamadığını düşünüyorsan demek ki bazı eksiklerin var. Bazı yerlerde yanlış yapmışsın demek. Bu yanlışları da görmek için siteyi görmek gerekir. Şu an kim ne derse yalan olur. Burda bi sürü webmaster arkadaş var. Sitenin adresini verirsen eminim sana yardım edeceklerdir.

Satış yapmak ve sitenin adını duyurmak istiyorsan Hostbul.Net derim [ NokTa ]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.