Haram para kazandığımı düşünenler oluyor bir de o deli ediyor (absürt işi yapmadığım halde.)
Bu absürt işinde çok iyi para mı var ? google hızlımı indexliyor hiç bi bilgim yok
Haram para kazandığımı düşünenler oluyor bir de o deli ediyor (absürt işi yapmadığım halde.)
Babam vedat etmeden önce internetle uğraşmamı bile gereksiz görürdü, çok kızardı bana. ADSL yokken yani 56k modemle telefon meşgul olduğu için bayağı sinirlenirdi.
Nerden bilebilrdi ki, 4kişilik bir aile şimdi internetten geçiniyor.
Şimdki halimi görmesini çok isterdim.
Duygulandım, babamı hatırladım
" Sen para kazanınca bizden gidiyo mu " diye sormalarına acaip sinir oluyom .Hatta anlattığım arkadaşın birine link atmıştım tasarım düzgün mü diye param gider diye girmemişti
Google'ye sen belırlı bır ucret karsılıgında reklam verıyorsun abc gazetecılık adlı gazetemın sıtesını tanıt dıyorsun senden belırlı bır ucret alıyor.Benımde bır sıtem var google bana dıyor ki gelin bu abc gazetesının reklamını yayınlayın sıtenızde, bende tıklama basına o sıteye gırıs basına ya da gösterim başi (Reklam firmasina göre değişir) sıze belırlı bır ucret takdım edecegım dıyor.Bu sekıl tıklama basına kazanıyoruz.Hem google kazanıor hem reklam veren hemde site sahibi.Daha 5dk önce anlatmıştım
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun dostum..
internetten geçinmiyoruz çok şükür,hepimiz iş güç sahibi insanlariz nerden çıktı netten geçindiğimiz anlamadım doğrusu?4 Kişil bir aile nasıl internetten geçiniyorsunuız gerçekten çok merak ettim.
4 Kişil bir aile nasıl internetten geçiniyorsunuız gerçekten çok merak ettim.
bir arkadaşla msn de aramızda geçen konuşma:
Arkadaş: S.alykm
Ben: A.slm
Arkadaş: Napıyosun?
Ben: Site
Arkadaş: Yaa olum bırak şu işleri para kazandığın mı var sanki
Ben: Olmaz mı, yoksa niye bu kadar uğraşıyım?
Arkadaş: Kim veriyo ki parayı
Ben: Google
Arkadaş: Hadi lan Google' ın parası mı var da sana versin?
Ben: Dumur
Benim son anda verdiğim cevap görüşmeyelim bundan sonra yada suscan mı polis mi çağırayım msndeysek engel
Sağol...Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun dostum..
4 Kişil bir aile nasıl internetten geçiniyorsunuız gerçekten çok merak ettim.
amerikayla çalışıyorum google mühendisleriyle anlaşma sözleşme yapıyorum ve onların reklamlarını sitelerimde yayınlıyorum siteye gelen ziyaretçilerde reklama tıkladıkca benm kazancım oluyo diyorum bu sayede bi çok kişiye kızlara falan acayip şeklim olmuştu waaaw wooow helal sana falan falan
Adsense ney?