İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ceza Almışım

• Konbuyu başlatan Xman
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X

Xman

Misafir
İyinet tarafından bugün bir konuya yazdığım yorum nedeni ile tarafıma ceza verilmiş, yaptığım eleştiri ise forumda keyfi olarak mesaj ve konu silinmesi üzerineydi, iyinet bu legalparamın dayanağı olmadığını söylemiş ama modları tarafından silinen en az 10 konumu bizzat kendisi biliyor, küfür,reklam,spam vb. hiçbir kural dışı yazım olmamasına rağmen kişisel keyfiyetten bir çok mesajım silindi ve başkalarınında konuları siliniyor, eğer bu forumda bunları dile getirmek ve yönetimi eleştirmek ceza alma nedeniyse ben cezaya razıyım ve her koşulda gördüğüm yanlışları dile getirmeyede devam edeceğim taki birşeyler düzelene yada forumdan sürekli kovulana dek..........

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
hiç bir ceza veya silmeydi , değişmeydi nedensiz yapılmaz... Ancak hatasız kul olmazda ve öyle birşey olduğu zaman hemen düzeltilir ... Buyrun yazın şu nedenden haksız yere mesaj aldım veya şu mesajım haksız yere silindi diye biz neden öyle olduğunu söyiyelim

başka forumda olsa bu konuyu bile açamayacağınızı düşünerek yazın ama olurmu

X

Xman

Misafir
Herşeyi düşünüp ölçüp biçip öyle yazıyorum, isterseniz bu konuyuda silin bir ceza daha verin ama şunu unutmayın ben birşey kaybetmem bir daha uğramam olur biter ama siz insanları bu şekilde bu ortamdan soğutursanız oda sizin bileceğiniz bir şey..

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Herşeyi düşünüp ölçüp biçip öyle yazıyorum, isterseniz bu konuyuda silin bir ceza daha verin ama şunu unutmayın ben birşey kaybetmem bir daha uğramam olur biter ama siz insanları bu şekilde bu ortamdan soğutursanız oda sizin bileceğiniz bir şey..

tabi tabi lütfen mesajımı tekrar okuyun tekrar yazmama gerek kalmaz en azından:D

tRn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Zaten mathiaxbars sağolsun paso kırmızı kart sallıyor :)

Adamlar geliyo satışı tokmaklıyor report ediyorum post sayısı 8-9 olunca müdahele ediyor sonra tartışmayı kişisel'e çeviriyormuşum sessiz kalıp durduğumuz zaman da oluyo ama herşeyin bi sabrı var. O nedenle alıştım ben ceza almaya :)

X

Xman

Misafir
Ben buraya kendimle, hayat tecrübemle, 35 yıllık birikimimle ilgili 3-5 satır bişeyler yazsam eminim bir çoğunuzun yüzü bile kızaracaktır biz bu insana haksızlık etmişiz düşündüğümüzden çok daha farklı bir insanmış diye ama aramızdaki yaş farkı sizlerin benim bakış açımı görmenize benimde sizin bakış açınızı görmeme izin vermiyor bu nedenle her ne kadar size göre ben uyumsuz ve bana göre siz yetersiz görünsenizde ortada benim işlemiş olduğum ahlak dışı bir şey olmadığı sürece bu tür cezaları kabul etmediğimi bilmenizi isterim.

hiç bir ceza veya silmeydi , değişmeydi nedensiz yapılmaz... Ancak hatasız kul olmazda ve öyle birşey olduğu zaman hemen düzeltilir ... Buyrun yazın şu nedenden haksız yere mesaj aldım veya şu mesajım haksız yere silindi diye biz neden öyle olduğunu söyiyelim

başka forumda olsa bu konuyu bile açamayacağınızı düşünerek yazın ama olurmu

Konuyu açarken verilen cezayı ve nedenini yazdım bana iyi oku diyorsun ama galiba sen okumuyorsun, herşey orada yazılı forumu eleştirdim ve ceza aldım kurallara göre forumu eleştirmek ceza nedeni değil hadi buyrun düzeltin yanlışınızı.( Eleştirimde küfür hakaret vb bişeyde yok)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ceza almanıza neden olan seyler Ahlak kurallari disinda olan seyler olmasi gerekmiyor, forumun kurallari var ve siz kural ihlali yaptiginiz icin ceza almissiniz. Bunun uzatilacak tarafi nedir bilmiyorum. Hala buradasiniz ve hala burada paylasim icinde olabiliyorsunuz farkindamisiniz?

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wpturkiye bu yaş muhabbetin sıktı artık ama,gerçekten baydın.

X

Xman

Misafir
wpturkiye bu yaş muhabbetin sıktı artık ama,gerçekten baydın.

Senden başka bayılan yok nedense bir tek sen bayılıyorsun, üzgünüm ama komplex yaptığını düşünüyorum, akıl yaşta değil baştadır, sen benden daha bilgiliysen ben sana saygı duyarım ben senden daha bilgisizsem 50 yaşındada olsam herşey boştur bu yaş işine bu kadar takılma ben yaşla ilgili bişey kullanıyorsam bu işin doğası gereğidir, yoksa yaşla adam olunmaz.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bak saygı duyduğum iki büyüğüm okuyor visitistanbul ve favorites konuyu okuyorlar şuanda.
ben sözleri onlara bırakıyorum doğru mu yapıyorsun yanlış mı?

onlar yaşlarını hiç bir yerde ben şu kadar yaşındayım bu kadar yaşadım diye böbürlenerek söylemediler,onlar seviyesi ile cana yakınlığı ile yaşlarını belli ettiler,demek istediğim bu.

X

Xman

Misafir
Ceza almanıza neden olan seyler Ahlak kurallari disinda olan seyler olmasi gerekmiyor, forumun kurallari var ve siz kural ihlali yaptiginiz icin ceza almissiniz. Bunun uzatilacak tarafi nedir bilmiyorum. Hala buradasiniz ve hala burada paylasim icinde olabiliyorsunuz farkindamisiniz?

Haklılığıma inandığım için ve hakkımı almak alamazsamda mücadele edebildiğim yere kadar gidebilmek için uzatıyorum, sizin beni haksız görmeniz benim haksız olduğumu göstermez bu sadece sizin fikrinizdir, ben kendimce haklıysam bunu
sonuna kadar savunurum ve şu anda tam bunu yapıyorum.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
loi özetlemiş zaten forum kuralları vardır ve uyulması gerekir agresif bi tutum sergilemek bu kuralları ihlal eder hala sözlerimin arkasındayım buyrun cezanızın üstünde yazan alma nedeninden farklı bir durum varsa yazın yoksa lütfen forumu meşgul etmeyin

ayrıca gördüğüm kadarıyla postlarınızın yarısında yaş yazan sizsiniz sizin takıntınız olmasın

forum kurallarının aksine haklı olduğunuzu düşünmek sizce normalmi

X

Xman

Misafir
Gereksiz yere mesajlarımın silindiğini yazdım buda kural ihlali değil ve halende legalpara ediyorum onlarca mesajım silindi hiçbirindede bir ihlal yoktu neymiş x kişiye göre çöp mesajmış silinmesi gerekirmiş hiç bir somut dayanak yok, kafanıza göre mesaj silin, eleştirincede ceza verin, itiraz edincede forumu meşgul etme deyip çıkın işin içinden, herşeyi siz biliyorsunuz ya biz boşuna yazıp çiziyoruz bu kadar.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
WPturkiye kardeşim takılma yahu benim sayfamı açsam bende de bir dünya ceza ...
Grafix kardeşime de katılmamak elde değil sen hep aklımda :D
-İsmini Değiştiren
-Ve yaşından şikayet eden biri olarak geliyorsun
Kızma sakın he yazılarını sevdiğim birisin olayı polemiğe çevirme lütfen insanların her zaman yorumları (Kendisine ne kadar doğru gelsede) doğru olmayabiliyor ceza da alınıyor banlanabiliyor
Sonuç itibarı ile : Doğrularından vazgeçme ama yaş konusundan vazgeç hehehee
Kızma sakın bak iyiniyetine nazaran bu kadar dost canlısı yazdım...

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
not:çöp mesaj

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
favorites abi sana uzatıyoruz şimdi mikrofonu.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Gereksiz yere mesajlarımın silindiğini yazdım buda kural ihlali değil ve halende legalpara ediyorum onlarca mesajım silindi hiçbirindede bir ihlal yoktu neymiş x kişiye göre çöp mesajmış silinmesi gerekirmiş hiç bir somut dayanak yok, kafanıza göre mesaj silin, eleştirincede ceza verin, itiraz edincede forumu meşgul etme deyip çıkın işin içinden, herşeyi siz biliyorsunuz ya biz boşuna yazıp çiziyoruz bu kadar.

aşşağıdaki en son silinenen mesajınız

Bulabileceğim en eski konuyu seçtim özellikle arşivi baya bi kurcaladım

bu mesajın niye silinmemesi gerektiğini söylermisiniz lütfen

X

Xman

Misafir
WPturkiye kardeşim takılma yahu benim sayfamı açsam bende de bir dünya ceza ...
Grafix kardeşime de katılmamak elde değil sen hep aklımda :D
-İsmini Değiştiren
-Ve yaşından şikayet eden biri olarak geliyorsun
Kızma sakın he yazılarını sevdiğim birisin olayı polemiğe çevirme lütfen insanların her zaman yorumları (Kendisine ne kadar doğru gelsede) doğru olmayabiliyor ceza da alınıyor banlanabiliyor
Sonuç itibarı ile : Doğrularından vazgeçme ama yaş konusundan vazgeç hehehee
Kızma sakın bak iyiniyetine nazaran bu kadar dost canlısı yazdım...

Hocam benim kadar efendi aklı başında dürüst kimseyi kazıklamayan 3 kağıt yapmayan kendi halinde adamı 2 kere hatalarını söyledim diye tefe koyuyolar ya ona yanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.